RSS

Blog príspevky z '2019' 'august'

Nie je skriňa ako skriňa.

Hľadáte skriňu? Ste správne v našom e-shope. :-) Máme pre Vás širokú ponuku skríň, skvelé ceny, dopravu po celom Slovensku len za 5 €. Ak sa starej skrine potrebujete ,,zbaviť" odvezieme Vám ju preč zadarmo. Ale teraz už naspäť ku skriniam. Akú skriňu potrebujete? Kam ju chcete umiestniť? Koľko úložného priestoru potrebujete? V akej farbe skriňu hľadáte? Máme veľa otázok? Áno! Lebo nie je skriňa ako skriňa. 

Šatníkové skrine

Najčastejšie ľudia hľadajú šatníkové skrine. Čo to ale vlastne šatníková skriňa je? Z názvu vyplýva, že ju plánujeme použiť na uskladnenie šiat. Hneď ale prichádza ďalšia otázka. Ako chceme šaty uložiť? Chceme ich skladať a ukladať na police, alebo vešať? Šatníková skriňa teda môže byť vešiaková alebo policová. Skvelým kompromisom môže byť kombinovaná skriňa

korpus slivka / dvierka biely lesk (23 NUWH SU) - Skriňa 2D slivka - lesk vnútorné rozloženie skrine - Skriňa 2D slivka - lesk

Policové skrine majú v spodnej časti zvyčajne aj zásuvku alebo zásuvky. Je to ideálny priestor na uloženie spodného prádla, ponožiek, ale napríklad aj dokumentov.

ilustračné foto - Skriňa LIMA REG-1  biela + čierny lesk - Skriňa ROMA

Kombinovaná skriňa má vešiakovú tyč na zavesenie oblečenia, a zároveň, v hornej časti má policu na uloženie poskladaného oblečenia. Alebo môže byť úložný priestor v kombinovanej skrini rozdelený aj inak. Opýtajte sa nás, radi Vám pri výbere skrine pomôžeme. 

Å atníková skriňa - VERTO V19 

dub bardolino - Å atníkova skriňa dvojdverová REA ATLANTA 1 nákres skrine - Å atníkova skriňa dvojdverová REA ATLANTA 1

Šatníkovú skriňu môžete uložiť kamkoľvek. Môžete ju použiť ako skriňu do spálne, do detskej izby, do predsiene či na chodbu. Stačí ak si vyberiete vhodný dizajn, tak aby korešpondoval s Vašim nábytkom, a šatníková skriňa dokonale zapadne do Vašej domácnosti. 

Keď hovoríme o dizajne, tak máte si z čoho vyberať. Páči sa Vám skriňa so zrkadlom? A naviac s dizajnovo rozloženým zrkadlom

dub riviera zlatý + grafit - Skriňa Malmo MA 2D

 

biela - Skriňa LEO Skriňa Charlotte

Ak potrebujete skriňu iba ako ďalší odkladací priestor a chcete teda aby skriňa pôsobila nenápadne, ba priam neviditeľne, zvoľte si jednoduchý dizajn a dekor. Ak máte biele steny tak si kúpte bielu skriňu. Biela skriňa akoby splynie so stenou. Skriňa tak bude nenápadná a opticky nezaťaží priestor. 

 ilustračné foto - Skriňa PIETRO 6D

Koľko úložného priestoru potrebujete?

Pred kúpou skrine sa zamyslite, čo všetko chcete do skrine uložiť. Myslite aj do budúcna. Veď to určite poznáte. Nové oblečenie nakupujeme rozhodne častejšie ako vyhadzujeme to staré. Na horné police odkladáme oblečenie, ktoré ešte niekedy budeme nosiť alebo do ktorého ešte schudneme. :-) Asi tradičný model skrine v našich domácnostiach. Samozrejme, česť výnimkám. 

Skrine s nadstavcom. Sú stále veľmi obľúbené a vyhľadávané. Rovnako ako šatníkové skrine, sú vhodné do spálne, do detskej izby, ale aj na chodbu či do predsiene.

dub bardolino - Skriňa REA OREGON

 

lancelot, pravé prevedenie - Skriňa REA TAMPA 2

Najobľúbenejšia je skriňa Stella, ktorú v našom obchode nájdete za najlepšiu cenu na trhu. 

dub sonoma - Skriňa Stella

 

Rohové skrine

Kam plánujete skriňu uložiť? Nemyslíme tým miestnosť v dome, ale presné miesto v izbe. V našej ponuke totiž okrem ,,klasických" skríň ku stene nájdete aj rohové skrine. Nejde o žiadnu novinku. Rohové skrine sú na trhu už niekoľko rokov. 

MEGA rohová skriňa ME8

 

Sú praktické lebo Vám pomôžu využiť zvyčajne ťažko využiteľný roh izby. Odporcovia rohových skríň hovoria, že poskytujú malý úložný priestor. To nie je pravda. Výrobcovia sa vždy snažia maximalizovať odkladací priestor. V rohovej skrini nájdeme vešiakovú tyč aj police. 

biela - Skriňa rohová REA VENEZIA 5 dub bardolino - Skriňa rohová REA VENEZIA 5

Skriňa Dub Sonoma alebo biela skriňa

Áno, to sú nestárnuce farby. Sú stále veľmi obľúbené vďaka svojej neutralite a nadčasovosti. Biela skriňa aj skriňa v dekore Dub Sonoma je vhodná do akéhokoľvek priestoru. nie sú to, ale jediné dekory v našej ponuke.

Ak sa rozhodnete pre slovenskú skriňu, teda skriňu od slovenského výrobcu, môžete si vybrať až z 9 rôznych dekorov. Najnovším je Navarra a Dub Lancelot. 

navarra - Skriňa REA VENEZIA 3 lancelot - Skriňa REA VENEZIA 3

Z tmavších dekorov je naďalej obľúbený dekor wenge a v súčasnoti aj choco, alebo čokoládová hnedá.

Skriňa Baltimore

 

Moderná je sivá skriňa alebo dekor grafit. Tieto skrine naši zákazníci s obľubou kupujú do študentských izieb.

sivá + biely lesk - ZONDA skriňa Z09 graphite - Å atníková skriňa REA HOUSTON UP 2

Ponuka skríň je v súčasnosti skutočne veľká. Výber je len a len na Vás. Vedeli by ste si vybrať ľahko?