RSS

Blog príspevky z '2017' 'október'

V posteli pod holým nebom s výhľadom na Alpy - ZO SVETA

Na prvý pohľad sa táto kombinácia zdá byť nereálna no opak je pravdou. Dnes Vám priblížime ako vyzerá prvý hotel bez jedinej hviezdičky a miliónmi hviezd zároveň.

Na prvý pohľad sa táto kombinácia zdá byť nereálna no opak je pravdou. Dnes Vám priblížime ako vyzerá prvý hotel bez jedinej hviezdičky a miliónmi hviezd zároveň.

Predstavte si hotel bez stien, okien či strechy iba s jedinou krásnou veľkou posteľou, dvoma nočnými stolíkmi s lampičkami a nádherným nezabudnuteľným výhľadom. Presne takto vyzerá izba hotelu Null Stern vo švajčiarskej horskej oblasti Sevelen, ktorá leží neďaleko mesta st. Gallen. Táto jedinečná "izba" bola navrhnutá dvoma švajčiarskymi architektmi, ktorí premenili starý betónový bunker na exkluzívny hotel pod šírim nebom. Null Stern Hotel v preklade znamená hotel s nula hviezdičkami. Jedinou hviezdou je preto samotný hosť.

  

Hotel iba ako výrazový prostriedok

Určite ste aspoň raz vyskúšali prenocovať v horách iba v spacáku alebo v stane. Alternatíva, ktorú ponúka Null Stern Hotel je oveľa pohodlnejšia a lákavejšia. Predstavte si, že po celom dni v horách vleziete do mäkkučkej postele, z ktorej sa budete môcť kochať prekrásnym výhľadom na Alpskú prírodu na nočnú oblohu plnú hviezd. Takýto zážitok rozhodne stojí za to. Aj keď táto izba nemá steny, je plne vybavená personálom. Každý návštevník dostane súkromnú obsluhu, ktorá mu ráno prinesie do postele raňajky s rannou kávou a večer naopak povzbudí fľašou šampanského.

Skúste si tipnúť, koľko môže stáť takáto noc pod holým nebom? Za jednu takúto noc návštevníci zaplatia 295 švajčiarskych frankov čo je v prepočte cca 257€. Za izbu bez stien je to trošku veľa no určite to stojí zato. Treba však rátať s tým, že v prípade nepriaznivého počasia bude rezervácia zrušená. Sezóna sa toho roku síce skončila, no pre veľký záujem sú termíny na ďalší rok takmer úplne obsadené.

Pre tých, ktorí by komfort, teplo domova a pevnú strechu nad hlavou nevymenili ani za takýto zážitok tu máme širokú ponuku moderného ale aj klasického spálňového nábytku. :)

Spálňový sektor ZEFIR v príjemných prírodných farbách.

Spálňový sektor WENECJA v nesmrteľnej kombinácii bielej s dubom sonoma.

 

... a mnoho ďalších parádnych modelov. :)

 

CEZAR - sektorový systém

ilustračné foto 1 - dub bardolino - Dvojlôžková posteľ REA OXANA UP 160/180