RSS

Blog príspevky z '2023' 'september'

Moderné rohové lavice do kuchyne. Rohovú lavicu do kuchyne musíte mať!

Zabudnite na jedálenský stôl a stoličky, rohová kuchynská lavica! To musíte vidieť! Kedysi boli rohové lavice do kuchyne veľmi obľúbené. Spomínate si? Retro rohová lavica na fotke Vám bude zaiste známa.

Retro kuchynska rohova lavica - Trnava | Bazoš.sk

Zdroj: internet

Rohové kuchynské lavice

Jedálenská rohová lavica

Kuchynská rohová lavica s úložným priestorom

Námornícka modrá v kuchyni. Výnimočná kuchynská linka môže byť aj u Vás doma.

Obzeráte sa po novej kuchynskej linke? Máme pre Vás niečo výnimočné! Kuchyňa je srdcom domu. Je to miesto kde sa zvyčajne stretávame hneď ráno. Je to miesto, kde vzniká vôňa domova. Je to miesto, kde trávime značný čas. Zariadenie a výber kuchyne je preto nesmierne dôležité. Dajte si na tom záležať! V neposlednom rade, kuchynskú linku nemeníte každý rok. Preto by sa Vám mala páčiť aj niekoľko rokov.

Modrá kuchynská linka

Zabudnite na bielu kuchyňu, takú má už skoro každý. Buďte odvážní. Vyberte si kuchynskú linku vo farbe. My Vám dnes chceme predstaviť NOVINKU od našich výrobcov. Kuchynská linka Tanya. Základom je drevený dekor Dub Sonoma. Azda najbežnejší drevený dekor v dizajnérstve. A verte, že nie nadarmo. Je to svetlý odtieň, s jemnou drevenou štruktúrou. Vďaka tomu je nadčasový a určite bude trendy aj o niekoľko rokov. Dekor Dub Sonoma je ľahko kombinovateľný. Hodí sa k nemu akákoľvek farba. Aj kráľovská modrá. 

dub sonoma + námornícka modrá - Kuchynská linka TANYA

 

Dizajnová kuchynská linka, čo po viete? Spodné skrinky sú v dekore Dub Sonoma, čo opticky odľahčuje priestor. Tmavomodrá farba na horných skrinkách dodáva kuchyni elegantný a mladistvý vzhľad. Všimnite si detaily. Čierne úchytky na kuchynských skrinkách. Aj tento detail dotvára jedinenčý vzhľad tejto kuchynskej linky.

Čierna kuchynská linka

Chápame, že modrá kuchynská linka nie je pre každého. Ak sa Vám ale páči dizajn sektorovej kuchynskej linky Tanya, máme pre Vás alternatívu. Kuchynskú linku s čiernymi skrinkami. 

dub sonoma + čierny mat - Kuchynská linka TANYA

V kuchyni musí byť úložný priestor. Ale koľko?

Koľko kuchynských skriniek by malo byť v kuchyni? Koľko úložného priestoru potrebujete v kuchyni? To Vám asi nikto presne nepovie. Je to iba na Vás. Niekto potrebuje veľa skriniek na hrnce a taniere. Niekto má naopak zopár obľúbených kuchynských pomôcok. Aký typ ste Vy? 

Pri zariaďovaní kuchyne je tak ideálne siahnuť po sektorovej kuchynskej linke. Môžete si vyskladať kuchyňu ako potrebujete Vy. Vyberiete si rozmer aj typ skriniek. Môžeme Vám prezradiť, že momentálne je trendom kuchynská linka bez horných skriniek. My ale odporúčame, neriadiť sa trendami, ale svojími preferenciami. Veľmi radi Vám pri výbere kuchynskej linky poradíme. 

 

Recept na dobrý spánok.

Recept na dobrý spánok

Skutočne máme recept na dobrý spánok. Nie, nie je to iba fráza. Ponúkame Vám recept na dobrý spánok, ktorý je potrebné pripraviť v kuchyni.

dub wotan + svetlosivý mat - Kuchynská linka VERA

Čo teda potrebujete?
Ingrediencie:
- 1 liter vody
- 1 zrelý banán
- ½ lyžičky škorice

Príprava:
Vodu dajte zovrieť. Do vriacej vody pridajte na kolieska pokrájaný banán a varte na miernom ohni asi 10 minút. Následne nápoj preceďte a prisypte škoricu. Dobre zamiešajte. Nápoj vypite asi hodinu pred spaním.

Prečo Vám práve tento nápoj zabezpečí dobrý spánok?

Je to práve kombináciou ingrediencií. Banán, už sám o sebe má vlastnosti, ktoré pomôžu Vášmu telu pri dokonalom oddychu. Obsahuje horčík, draslík a minerálne látky, ktoré prispievajú k uvoľňovaniu svalstva. Vaše telo sa tak dostane do dokonalej pohody. Ale nie len telo, ale aj myseľ a duša bude v dokonalej pohode vďaka aminokyseline tryptofán. Tá pomáha k zvyšovaniu hladiny serotonínu, teda hormónu šťastia. Banán teda dokáže Vaše telo dokonale pripraviť na kvalitný spánok.
Škorica zase obsahuje esenciálne oleje. Vďaka tomu výrazne a krásne vonia, čo má upokojujúce účinky na naše zmysly. Podporuje trávenie a zlepšuje cirkuláciu krvi, teda celé naše tela postupne dostáva do harmónie.

Kvalitný spánok je základom zdravia

Lekári, ale aj fitnes tréneri už dávno upozorňujú, že okrem zdravého jedla a cvičenia, je nesmierne dôležitý aj kvalitný spánok. Kvalitný spánok je dôležitý pre Vaše psychické aj fyzické zdravie, pre duševnú pohodu aj pri chudnutí. Veríte či nie, ale ak snažíte dostať do formy, musíte spať aspoň 8 hodnín denne. 

látka 12 (pléd v látke 144, vankúše 12, 144 a 52) - Manželská posteľ Boxspring Belo

 

Recept, ktorý sme Vám poskytli je super, ale samozrejme, že ho nemôžete používať každý deň. Snažte sa teda vytvoriť si podmienky, aby Váš spánok bol čo najlepší. Tu je veľmi dôležitý priestor a jeho zariadenie. V skratke posteľ a spálňa. My ako predajcovia nábytku Vám môžeme odporúčať boxspringové postele. Nie sú len módným výstrelkom, ale skutočne luxusnými a kvalitnými posteľami. Pôsobia masívne, a zároveň pohodlne. Vrstvené matrace Vám poskytujú skutočne nevídané pohodlie pri oddychu a spánku. 

Loco 45 - Manželská posteľ Candice 160/180

 

Sú pohodlné a naviac skvele vyzerajú! Spálňa teda bude vyzerať ako v luxusnom hoteli či americkom filme. Môžete si vybrať z množstva poťahových látok a Vaša boxspringová posteľ bude ladiť v akejkoľvek spálni. Môžete si tak vytvoriť krásnu spálňu. Po prebudení sa Vám naskytne pohľad na krásnu spálňu a to Vám hneď urobí skvelý deň!

Máte aj Vy nejaký overený recept na dobrý spánok? Podeľte sa s nami!