RSS

Blog príspevky z '2019' 'november'

Čo darovať? Praktické darčeky nielen na Vianoce.

Všetci to vieme, že Vianoce nie sú o darčekoch. Na druhej strane, asi každý miluje darčeky. Máme radosť keď niekoho môžeme obdarovať, a zároveň sa tešíme, keď nás niekto milo prekvapí darčekom. 

vianoce 2019
Viete, že aj nábytok môže byť skvelým darčekom? Nielen na Vianoce, ale aj na rôzne sviatky či výročia. Nábytok je praktickým darčekom, čo obdarovaného poteší ešte viac. Dnes Vám ukážeme pár tipov na skutočne praktické darčeky pre manžela, manželku, rodičov, či deti. 

Čo kúpiť manželovi?

Áno, priznávame, aj ponožky sú praktickým darčekom. :D Ale zrejme to nebude žiadne prekvapenie pre Vášho manžela. Ale čo tak relaxačné kreslo ako darček. Súkromný priestor na oddych pred televíziu či masáž po náročnom pracovnom dni.

hnedá ekokoža - Polohovateľné kreslo Jeff čierna ekokoža - Polohovateľné kreslo Jeff

sivá - Masážne kreslo PulsarOdporúčame masážne kreslo Pulsar. Kreslo sa vyrába v 4 farebných prevedeniach. Je potiahnuté mäkkou ekokožou pre maximálne pohodlie Vášho manžela. Poskytne mu bodovú masáž a kreslo disponuje miernym ohrievaním. Má moderný dizajn, kreslo sa však skvele hodí do akéhokoľvek priestoru. Čo poviete? Myslíme si, že masážne kreslo sa stane obľúbeným darčekom nielen Vášho manžela, ale celej Vašej rodiny.

Ak máte doma manžela či priateľa, ktorý rád sleduje televíziu, respektíve rád relaxuje pred televíziou, máme pre Vás ďalší tip na darček. Leňoška. Pohodlné ležanie a oddych. 

ilustračné foto - Leňoška Heaven

 

Poleňošte si napríklad na Miami. :) Leňoška Miami je najobľúbenejšou leňoškou v našej ponuke. Moderný dizajn a pohodlné sedenie.  

Leňoška Miami

Ak hovoríme o kreslách, tak nesmieme zabudnúť na hojdacie kreslá. V našom e-shope nájdete klasické hojdacie kreslá, ktoré by rozhodne potešili Vášho starého otca. Ale máme aj moderné hojdacie kreslá pre moderného muža. Nebojte sa teda kúpiť si hojdacie kreslo, ak máte doma modernú obývačku či spálňu.

jelša + ekokoža - Hojdacie kreslo Max Bis Plus grafit / sivá + biela ekokoža - Hojdacie kreslo Balance

Čo kúpiť manželke? 

Kreslo pre maželku. Myslíme si, že kreslá, ktoré sme Vám ukázali sú vhodným darčekom aj pre manželku, priateľku, mamu či starú mamu. Veď sa o nás denne starajú, a oddych na pohodlnom kresle si rozhodne zaslúžia. 

ilustračné foto - Hojdacie kreslo York ilustračné foto - Kreslo AVA JIM

Túžite potešiť Vašu ženu skutočne originálnym darčekom? Kúpte jej toaletný stolíkToaletný stolík určite poteší každú ženu. Bude to jej súkromný priestor, kam si môže uložiť šperky, parfúm či líčidlá. Súčasťou toaletného stolíka je aj stolička či taburetka. Vaša žienka sa tak posadí a bude sa môcť pohodlne skrášliť. 

biela - Viacúčelový stolík DELIMA

dub sonoma + biela - Toaletný stolík BELINA biela - Toaletný stolík LINET NEW

Viete po čom ženy túžia? Mnohé ženy túžia po novej kuchyni. Vianoce či iný sviatok môže byť vhodnou príležitosťou splniť Vašej žene tento sen. Áno, priznávame, je to finančne náročnejší darček. My Vám ale radi pomôžeme. Novú kuchynskú linku u nás môžete kúpiť aj na splátky. My Vám pripravíme 3D návrh Vašej kuchynskej linky spolu s cenovou ponukou zadarmo.

dub lancelot + sivá matná - Kuchynská linka VIGO - MAT 270

korpus biela + dvierka biely lesk + dub medový - Sektorová kuchynská linka VENTO

Čo kúpiť deťom? 

Popri tých všetkých hračkách, by ste možno ocenili aj praktický darček. Rovnako ako staršie deti. Čo tak sedací vak alebo nový písací stolík? Myslíme si, že staršie deti by mohli oceniť modernú detskú izbu či pohodlný sedací vak na leňošenie.

ilustračné foto - Sedací vak Ava Jojo

 

dub zlatý + biela - PC stolík FINO dub zlatý + biela - PC stolík GROSSO

V našej ponuke nájdete aj detské taburetky so zvieratkami či detské otočné stoličky. Skvelý darček pre menšie deti, ale aj školákov. 

ružová - Detská stolička Bali ilustračné foto - Detská taburetka Dolly 3

 Pozrite si celú našu ponuku nábytku. Možno nájdete špeciálny darček pre Vašich blízkych. :) Prajeme Vám krásny predvianočný čas. 

 

Slovenské postele. Kvalitné drevené postele pre všetkých.

Hľadáte kvalitnú posteľ? Hľadáte posteľ s úložným priestorom či posteľ s prístelkou? Hľadáte drevenú posteľ pre deti, študentov, rodičov či starých rodičov? Dnes Vám radi predstavíme kvalitné slovenské postele. Slovenský výrobca ponúka rôzne modely, krásne dekory dreva a rôzne rozmery. Pozrite sa!

Postele s úložným priestorom

Postele s úložným priestorom sú veľmi obľúbené. Veď úložného priestoru nie je nikdy dosť! Najbežnejším riešením sú zásuvky pod posteľou. Skvelý priestor pre odloženie sezónneho oblečenia alebo môžete tento úložný priestor použiť ako perinák. Posteľ Rea Misty Vám poskytne úložný priestor, ktorý rozhodne oceníte. Je to posteľ do detskej či študentskej izby. Vyberete si posteľ 90 cm alebo 120 cm. Má síce jednoduchý dizajn, ale je dostupná až v 9 rôznych dekoroch. Jednolôžková posteľ REA MISTY je univerzálna, vďaka čomu skvele zapadne do akéhokoľvek priestoru. Posteľ bude rasť s Vašim dieťaťom. Je totiž vhodná pre žiakov aj starších študentov. 

ilustračné foto 1 - dub bardolino - Posteľ REA MISTY 90/120Hľadáte skôr dizajnovú posteľ? Posteľ REA POPPO je presne pre Vás. Moderná jednolôžková posteľ s úložným priestorom. Úložný priestor je ale zaujímavo rozčlenený. Samostatná zásuvka, otvorené police, ale aj 2 skrinky s posuvnými dvierkami. Posteľ bude v izbe pôsobiť naozaj dizajnovo a štýlovo. Rovnako je dostupná v 9 rôznych dekoroch.

úložný priestor 1 - Posteľ REA POPPO

Posteľ s čelom

Hľadáte posteľ s čelom? Otázkou teraz je, s akým čelom. Bočným, s dvoma čelami na krátkych stranách alebo s rohovými čelami? 

Veľmi zaujímavo je navrhnutá posteľ REA GARY. Čelá sú v rohu postele, tým chránia Vašu stenu pred poškodením, a zároveň ochránia Vaše dieťa pred chladom zo steny. Posteľ Rea Gary má zároveň úložný priestor. Zabijete tak dve muchy jednou ranou. :)

úložný priestor - Posteľ REA GARY 90/120

 

Iný dizajn ponúka posteľ REA KAKUNA. Nižšie čelo na dlhej strane postele a oblé čelá na kratších stranách. Ich funkcia je dizajnová, ale rovnako aj ochranná. Zásuvku pod posteľou využijte ako perinák, či na uskladnenie hračiek, kníh. 

lancelot - Posteľ s úložným priestorom REA KAKUNA

Keď sa povie posteľ s čelom, zvyčajne si predstavíme manželskú posteľ s čelom na jednej strane postele. Ako napríklad posteľ REA OXANA UP. Jednoduchý, a zároveň nadčasový dizajn. Posteľ Rea Oxana Up je vhodná do spálne, ale aj do študentskej izby. Doprajte Vašich deťom priestor na oddych a kúpte im posteľ v rozmere 160 cm. 

ilustračné foto 1 - dub bardolino - Manželská posteľ REA OXANA UP 160/180

 

Musíme spomenúť jednolôžkovú posteľ Rea Nasťa. Jednoduchý, ale moderný dizajn. Posteľ sa vyrába v 3 rozmeroch a jej súčasťou je rolovateľný rošt. Čím nás táto posteľ zaujala? Svojím čelom. K posteli si môžete vytvoriť vlastné čelo. Vytvoríte si tak jedinečnú posteľ s farebným čelom

ilustračné foto 1 - biela + pow blue - Jednolôžková posteľ REA NASŤA

 

dub bardolino - Jednolôžková posteľ REA NASŤA

 

ilustračné foto 2 - dub canyon - Manželská posteľ REA NASŤA

 

Ešte Vám predstavíme posteľ s čalúneným čelom. Manželská posteľ Rea Saxana Up sa výraba v dvoch rozmeroch. 9 krásnych dekorov môžete kombinovať so 4 farebnými čelami. Posteľ Rea Saxana Up je posteľ s čalúneným čelom

ilustračné foto - Manželská posteľ REA SAXANA UP 160/180 ilustračné foto 2 - Manželská posteľ REA SAXANA UP 160/180

Posteľ s prístelkou

Posteľ Rea Abra je jednolôžková posteľ s prístelkouPosteľ s výsuvným lôžkom Vám poskytne plnohodnotné spanie pre dvoch. Posteľ pritom nezaberie veľa priestoru. V prípade potreby lôžko jednoducho vysuniete a ráno naspäť zasuniete pod posteľ. Rea Abra je skvelou posteľou do malej izby.

ilustračné foto 2 - biela - Detská rozkladacia posteľ  REA ABRA

Posteľ s nočným stolíkom

Nočný stolík je už akousi samozrejmosťou. Je to praktický doplnok kam si môžete položiť lampu, pohár s vodou, či knihu. Slovenský výrobca ponúka krásnu drevenú posteľ Rea Larisa. Bude to určite skvelá voľba pre žiaka, študenta, ale aj rodičov. Posteľ Rea Larisa sa totiž vyrába až v 5 rozmeroch. Od 90 cm po 180 cm. 

ilustračné foto 2 - dub bardolino + biele čelá - Jednolôžková posteľ REA LARISA 90/120/140 ilustračné foto 1 - dub canyon - Jednolôžková posteľ REA LARISA 90/120/140

 

 

ilustrané foto - dub bardolino + biele čelá - Manželská posteľ REA LARISA 160/180

 

Vstavaný nočný stolík je v rovnakej farbe ako posteľ. Zariaďte si celú spálňu v rovnakom dekore vďaka nábytku REA. Vaša izba bude pôsobiť jednotne a harmonicky. A práve to je pre dokonalý oddych veľmi dôležité. 

Dekory dreva, ktoré ponúka slovenský výrobca týchto postelí sú veľmi jemné a prirodzené. Vynikne štruktúra dreva, ktorá navodí vo Vašej izbe pocit tepla a prinesie kúsok prírody. Dekory dreva sú veľmi obľúbené vďaka svojím optickým ,,hrejivým" vlastnostiam, vnášajú do interiéru pokoj prírody. Výrobca ale myslí aj na aktuálne trendy, a tak si môžete kúpiť modernú bielu drevenú posteľ. Pre študentov odporúčame modernú grafitovú farbu.