RSS

Blog príspevky z '2018' 'august'

Túto posteľ chcem, napísala nám zákazníčka.

Raz ráno nás čakal v schránke e-mail so zaujímavým predmetom: ,,Túto posteľ chcem." Zákazníčka Zuzana nám napísala, že jej kolegyňa si u nás kúpila posteľ, a ona chce presne takú istú. :) Vždy nás veľmi poteší radosť a spokojnosť našich zákazníkov. V dnešnom článku Vám prinesieme skúsenosti našej zákazníčky s nákupom u nás.

slovenská posteľ accord

 

Manželská posteľ ACCORD

Slovenská posteľ Accord - recenzia

Prečo vlastne pani Zuzana chcela posteľ Accord? Ako nám sama napísala, vypočula si od kolegyne úžasnú recenziu na túto posteľ. Keď sme sa s ňou telefonicky spojili, chceli sme vedieť, čo jej kolegyňa oceňuje na manželskej posteli AccordDozvedeli sme sa toto.

Manželská posteľ ACCORD  Manželská posteľ ACCORD

Posteľ sa rozhodla vymeniť po 15 rokoch. Chcela čalúnenú posteľ s úložným priestorom, a ešte vedela, že potrebuje posteľ 180x200. Bola si pozrieť niekoľko modelov v kamenných obchodoch a hľadala aj na internete. Posteľ Accord ju zaujala jednoduchým čelom. Páčilo sa jej, že čelo postele je akokeby prehnuté. Práve vďaka tomu má väčšie pohodlie pri čítaní knihy v posteli či sledovaní televízie.

Manželská posteľ ACCORD Manželská posteľ ACCORD

 

Vďaka detailnejším fotkám na našej stránke videla, že posteľ je kvalitne prešívaná. Veľkým plusom bolo, že je to posteľ od slovenského výrobcu.

Manželská posteľ ACCORD Manželská posteľ ACCORD

Posteľ je v skutočnosti krajšia ako na fotkách, povedala kolegyňa pani Zuzany. Je vidno, že výrobca si dal záležať. Je veľmi spokojná s čalúnením aj úložným priestorom. U nás si kúpila posteľ s matracmi, ktoré sú podľa jej slov tvrdšie. Bolo to ale uvedené v popise, takže vedela čo si objednáva. Táto tvrdosť matracov jej ale veľmi vyhovuje a posteľ je podľa nej pohodlná. Má ju doma už viac ako rok. Pani Zuzana nám prezradila, že jej kolegyňa veľmi oceňuje ekokožu. Čelo postele iba občas pretrie vlhkou handričkou.

PoÅ¥ahové látky 1.cenová skupina PoÅ¥ahové látky 1.cenová skupina

 

Nonstop Nábytok - skúsenosti s nákupom

Kolegyňa pani Zuzany mala obavy objednať si posteľ cez internet. Nakoniec sa rozhodla, že si objedná posteľ práve z našej stránky. Bola vraj pokojnejšia keď vedela, že zaplatí až pri dodaní. Teda nemusela platiť nič vopred.

P.S. Máme pozdraviť milého šoféra, ktorý jej posteľ doručil a ochotne počkal kým si skontroluje obal postele. 

Čalúnená manželská posteľ s úložným priestorom 

Posteľ od slovenského výrobcu patrí k najpredávanejším modelom v našom e-shope. Je to obľúbená čalúnená posteľ. Môžete si vybrať či chcete posteľ s matracmi alebo bez matracov. Následne si vyberiete poťahovú látku. Z našich vzorkovníkov si vyberiete poťahovú látku na posteľ aj na matrac. Vytvoríte si tak dokonalú posteľ, presne podľa Vašich predstáv. Prezradíme Vám, že aktuálne sú veľmi žiadané biele čalúnené postele. Ak si nie ste istí farbou látky, pokojne sa opýtajte našich žien na call centre alebo Vám radi zašleme vzorky látok poštou priamo domov.

Čalúnená manželská posteľ Accord je vyrobená na Slovensku s použitím slovenských komponentov. S výrobcom spolupracujem už viac ako 10 rokov, zaručujeme Vám teda, že ide o kvalitného výrobcu nábytku. 

Ak hľadáte niečo iné, ale požadujete slovenskú kvalitu, radi Vám odporučíme ďalšie produkty slovenského výrobcu. Okrem kvalitných manželských postelí vyrába aj pohovky na každodenné spanie či pohodlné kreslá

Manželská posteľ PRIMA

Manželská posteľ Prima

Manželská posteľ Impreza Comfort

Manželská posteľ Impreza Comfort

Manželská posteľ MONDEO

Manželská posteľ Mondeo

Manželská posteľ Royal

 

Manželská posteľ Royal