RSS

Blog príspevky z '2019' 'júl'

Čo zaručene nájdete v každej domácnosti? Zrkadlo.

Čo zaručene nájdete v každej domácnosti? Asi pomerne jednoduchá otázka, ktorá má určite viac odpovedí. Pre nás, nábytkárov, je tá správna odpoveď: zrkadlo. Áno, zrejme nenájdeme domácnosť bez zrkadla. V predsieni, v kúpeľni, na chodbe, v spálni, dokonca aj v obývačke. Zrkadlo má svoje využitie vo väčšine miestností domu či bytu.

Zrkadlo do predsiene

Začnime hneď pri vstupe do bytu či domu. Zrkadlo v predsieni má 2 základné funkcie. Má Vám poslúžiť pri záverečných úpravách pred odchodom z domu. Teda ,,výstupná“ kontrola make-upu, účesu či oblečenia. A naopak Vaša návšteva sa rada upraví predtým ako vstúpi k Vám do obývačky.

biely mat + biely vysoký lesk - SPACE predsieň
Zrkadlo do predsiene môže mať rôzne formy. Môžete si kúpiť samostatné zrkadlo, ktoré umiestnite nad botník či komodu. Zrkadlo, ale často býva aj súčasťou predsieňovej zostavy či nábytku do predsiene. Výrobcovia umiestňujú zrkadlo na vešiakový panel. Veľmi praktickým riešením je zrkadlo na skrini, teda zrkadlo na dverách vešiakovej skrine. Tak si môžete dopriať skutočne veľké zrkadlo. Pred odchodom z domu, tak budete môcť skontrolovať aj to, ako ladia Vaše topánky v celkovým oblečením.

dub sonoma - GADIS predsieň Ash Dark + čierny lesk - Predsieň GILBERT

Zrkadlo do obývačky

Keď z predsiene postúpime ďalej, prídeme do obývačky. V obývačke zvyčajne nájdeme moderné, dizajnové zrkadlá. Najčastejšie zrkadlá s kovovým alebo dreveným rámom. Úloha zrkadla v obývačke je praktická, ale aj estetická. Z praktického hľadiska chceme aby nám zrkadlo opticky zväčšilo obývačku či presvetlilo ju. V takom prípade platí, že čím väčšie zrkadlo, tým väčší priestor odrazí. Opticky sa teda bude zdať, že obývačka je väčšia, vzdušnejšia. Umiestnite zrkadlo oproti Vašim luxusným doplnkom a ich lesk a štýl, tak jednoducho zvýraznite.

luxusné zrkadlo Salma  - Luxusné zrkadlo Salma
Zrkadlo ako dizajnový doplnok v obývačke. Áno! Vyberte si zrkadlo s mohutným kovovým rámom, alebo zrkadlo s ručne zdobeným rámom. Zrkadlo tak prinesie do Vašej obývačky nádych luxusu a elegancie.

ilustračné foto - Luxusné zrkadlo Ariela
Takéto zrkadlo na seba rozhodne strhne všetky pohľady Vašej návštevy. Pozor, ale pri výbere dizajnového zrkadla. Zrkadlo s mohutným rámom je výrazným doplnkom, nebudete teda potrebovať ďalšie výrazné obrazy na stenu.

ilustračné foto - Luxusné zrkadlo Bianca

 

Zrkadlo do spálne

V spálni platí pravidlo, že by ste nemali umiestňovať zrkadlo oproti posteli. Respektíve, ak sa ráno zobudíte, nemali by ste ako prvé vidieť seba. To tvrdia psychológovia. Dizajnéri odporúčajú umiestniť zrkadlo v spálni nad posteľ, kde rovnako ako v obývačke, aj tu, opticky zväčší a presvetlí priestor.

zrkadlo Alex - Luxusné zrkadlo Alex
Obľúbené sú skrine so zrkadlom. Kedysi sa zrkadlo umiestňovalo z vnútornej strany dverí, dnes nájdete skrine so zrkadlom na dverách skrine. Zrkadlo môže byť v celku alebo môže byť dizajnovo rozdelené, napríklad na štvorce, alebo môže mať dekoratívny pruh. Ponuka skríň so zrkadlom je naozaj veľká a výber je iba na Vás.

Skriňa Baltimore Skriňa LEO
Zrkadlo v spálni Vám poslúži pri obliekaní. Preto je ideálne veľké zrkadlo, ale nemusí byť na skrini. Veľkej obľube sa dnes teší stojanové zrkadlo. Samozrejme trendy je biele stojanové zrkadlo.

biely lak - Stojanové zrkadlo 20124 wt

 

Stojanové zrkadlo 20685 OAK

 

Zrkadlo do kúpeľne

Kúpeľňa bez zrkadla asi ani neexistuje, alebo sa mýlim? Môžete si vybrať samostatné zrkadlo nad umývadlo alebo kúpeľňovú skrinku so zrkadlom.

Zrkadlo Morenalancelot - Zrkadlo REA REST 8

Samostatné zrkadlo do kúpeľne má jednoduchý dizajn, a preto pôsobí vzdušne. Zrkadlo na kúpeľňovej skrinke je zase viac praktické. Úložného priestoru predsa nikdy nie je dosť, ani v kúpeľni.

lancelot - Skrinka so zrkadlom REA REST 6  Kúpeľňová zostava Porto WE 01 - wenge - Kúpelňová zostava Porto WE 01
POZOR! Aj do kúpeľne môžete umiestniť dizajnové, luxusné zrkadlo. V našej ponuke nájdete luxusné zrkadlá s mohutným rámom, ktoré sú vhodné aj do kúpeľne.

tvrdená čipka s diamantovým efektom - Luxusné zrkadlo Aurelia

 

Aké zrkadlá sa páčia Vám? Jednoduché, nenápadné, alebo dizajnové výrazné?  

Detská izba - nábytok do detskej izby

Ak plánujete výmenu detskej izby, tak práve leto a prázdniny sú vraj ideálny čas. Počas leta sme viac uvoľnení, a teda aj naša fantázia. Na dovolenke načerpáte nové sily a hurá do výmeny nábytku. Možno si teraz v duchu hovoríte, že to nie je také jednoduché. Úspory ste predsa minuli na dovolenke. My Vám radi pomôžeme. Pomôžeme Vám so splátkami, pomôžeme Vám vyplniť formulár. Vy si môžete vybrať splátkovú spoločnosť. Radi Vám pomôžeme vytvoriť novú detskú izbu, nové kráľovstvo pre Vaše dieťa či deti.

ZOOM - detská izba
Vytvorte svojim deťom priestor, kde s radosťou začnú nový školský rok. V krásnej detskej izbe sa im bude lepšie učiť. Farebný nábytok podporí rozvoj ich fantázie a kreativity. Nový nábytok v detskej izbe môže navodzovať pocit čistoty. Vznikne tak skutočne nový priestor, kde sa budú Vaše deti s radosťou učiť, a myslíme si, že im to bude aj lepšie páliť.
Výmena nábytku v detskej izbe je príležitosťou pre veľké upratovanie. Zapojte aj svoje deti a vyraďte staré, opotrebované hračky. Spolu s deťmi urobte v detskej izbe priestor pre nové knihy a zošity. Aby nezabudli, že po bezstarostných prázdninách raz opäť začne škola.

 TABLO - detská izba

Nábytok do detskej izby - súčasné trendy

Aj nábytok do detskej izby podlieha módnym trendom. Farby do detskej izby a tvary. Čo sa týka farieb, tak základom je ,,klasika": ružová a modrá. Ďalej výrobcovia zaradili do výroby zelenú, žltú či fialovú. Do študentskej izby či do izby tínedžera je veľmi trendy šedá či grafitová. Zaujímavá je kombinácia žltej a grafitovej v detskej izbe Bruno. Z pohľadu predajcu Vám môžeme prezradiť, že detská izba Bruno je u našich zákazníkov obľúbená. Môžete si kúpiť zostavu do detskej izby alebo si detskú izbu vyskladajte. Bruno je sektorová detská izba.

BRUNO - sektorový systém

 

BRUNO - sektorový systém

Geometrické tvary sú momentálne v móde. Netýka sa to iba oblečenia, ale aj nábytku. Moderná detská izba sa vyznačuje obdlžníkovými úchytkami alebo sú rovnako obľúbené aj ovalné tvary. Úchytky sú zvyčajne farebné.

biela + modrá - Zostava do detskej izby SMYK  I + POSTEĽ biela + ružová - Zostava do detskej izby SMYK  I + POSTEĽ

Vášho študenta by zrejme zaujala dizajnová detská izba WoW. Je to sektorová detská izba, a tak si ju môžete zariadiť presne podľa Vašich predstáv a priestorových možností.

Detská izba WOW 1 - WOW - sektorová detská izba

grafit / dub nagano / leguán zelený - WOW počítačový stolík 07  grafit / dub nagano / leguán zelený - WOW regál 02

Biela detská izba

Áno, aj biela je farba. Biely nábytok je momentálne veľmi trendy. Biely nábytok do obývačky, biely nábytok do spálne, biela kuchynská linka, a samozrejme aj biela detská izba. Úplne biela detská izba alebo biela v kombinácií s inými farbami. Napríklad úplne biela detská izba Tomi má nádych vintage štýlu.

TOMI - detský sektorový systém

 

TOMI - detský sektorový systém

Biela farba je univerzálna. Je vhodná pre chlapca aj pre dievča. Môže byť skvelou voľbou v prípade, že musíte zariadiť jednu detskú izbu pre chlapca aj dievča. Potom už stačia doplnky, modré či ružové, a budete mať dokonalú detskú izbu pre súrodencov.

MOBI - detský sektorový nábytok

 

biela + fialový lesk - RAJ 3 - detská izba

Detská izba pre prváka

Zariadiť detskú izbu pre prváka môže byť náročné. Musíte premeniť detskú izbu na študentskú. Doteraz Vaše dieťa používalo izbu na spánok a hry. Potrebovalo teda viac voľného priestoru na zemi či koberci a úložný priestor na hračky. Prvák, ale bude potrebovať úložný priestor na knihy a zošity, a samozrejme písací stôl

biela + dub sonoma + dub sonoma - MACIUS študentská izba

 

sivá + biela + červená - SMYK II detská izba

Detská izba pre viac detí

Detská izba pre dvoch chlapcov alebo pre dve dievčatá? Alebo potrebujete vytvoriť jednu detskú izbu pre chlapca a dievča? Pri výbere farby zvoľte univerzálnu bielu alebo dekor dreva. 

Zostava do detskej izby BLOG

TABLO - detská izba

 

Ak túžite po farebnej detskej izbe, pozrite si detskú izbu SmykUniverzálny biely nábytok do detskej izby je doplnený farebnými úchytkami. Môžete si vybrať zelené alebo červené úchytky. Tieto farby sú vhodné pre dievča aj pre chlapca.

biela + zelená - SMYK I detská izba biela + červená - SMYK I detská izba

Ušetrite priestor v detskej izbe vďaka poschodovej posteliPoschodová posteľ v detskej izbe opticky nezaťaží priestor. Zároveň Vašim deťom ostane dostatok priestoru na hru na zemi. Poschodová posteľ je jednoducho skvelý vynález! Drevené či farebné? Výber je iba na Vás, respektíve na Vašich deťoch. V našej ponuke nájdete aj poschodové postele s prístelkou, teda s tretím lôžkom, alebo by ste skôr využili poschodovú posteľ s úložným priestorom?

Poschodová posteľ DAMIAN

 

borovica + zelená - Poschodová posteľ Oli 2 - typ A

 

graphite + ice blue, ĽAVÉ prevedenie - Poschodová posteľ REA PIKACHU ilustračné foto - dub bardolino + pow blue - Poschodová posteľ REA PIKACHU

Sme e-shop s dlhoročnou tradíciou, vieme Vám teda poradiť skutočne kvalitný nábytok, a detský nábytok, ktorý odporúčajú naši zákazníci. Pokojne sa nás opýtajte.