RSS

Blog príspevky z '2019' 'apríl'

Spálňový nábytok. Moderný a kvalitný nábytok do spálne.

Aké je Vaše najobľúbenejšie miesto v dome či byte? Je to obývačka, kuchyňa či terasa? Pre mnohých je najobľúbenejším miestom ich posteľ. Teda spálňa.
V spálni sa Váš deň začína aj končí. Pokojne zaspávať a prebúdzať sa svieži môžete len v príjemnom prostredí. Vytvorte si dokonalý priestor na oddych. Máme pre Vás nábytok do spálne za skvelé ceny.

Spálňový komplet Alex
Ak chcete v spálni docieliť harmóniu, poobzerajte sa po sektorovom nábytku do spálne. Skriňa, komoda, či posteľ budú v rovnakom dekore. Spálňa bude pôsobiť kompaktne a ucelene. Vďaka sektorovému nábytku si môžete zariadiť spálňu podľa Vašich priestorových možností. Môžete si kúpiť dve skrine alebo komody.

sektorový systém DESJO 6 - DESJO - sektorový systém

Úložný priestor v spálni

Pýtate sa aký to má súvis s Vašim pokojným spánkom? Znie Vám nasledujúci obraz povedome? Jedna kopa oblečenia, ktoré musíte žehliť, kopa oblečenia, ktoré musíte poskladať, kopa oblečenie, ktoré musíte uložiť naspäť do skrine, keďže ste sa ráno nevedeli rozhodnúť čo na seba. Spálňa by nemala slúžiť ako šatník. V spálni by ste teda mali mať dostatok úložného priestoru. Vešiaková a policová skriňa, komoda. Keď budete mať dostatok odkladacieho priestoru, bude Vaša spálňa uprataná. 

orech / čierna 229SDH - Spálňový komplet Vera

Krásna spálňa. Zrejme každý túži po krásnej spálni. Sme ale rôzni, a teda aj naše názory nato čo je krásne sú rôzne. Moderná lesklá spálňa, vintage spálňa alebo spálňa v tmavom dekore? Ako by vyzerala Vaša krásna spálňa? A aká je aktuálna ponuka na trhu?

Biela spálňa

Áno, biela je aktuálne trendy. Áno, platí to aj pre spálňu. Biela lesklá aj biela matná. Niektorí hovoria, že biela do spálne nepatrí. Pôsobí sterilne a odoberá pocit útulnosti. Človek potom môže mať pocit, že sa prebudil v nemocnici.
U niekoho zase navodzuje pocit čistoty. Pri prebúdzaní tak budete mať príjemný pocit. Keď sme hovorili o nemocnici, viete prečo sa v nemocniciach používa biela farba? Má údajné liečivé účinky. Očisťuje a uzdravuje, aspoň tak to tvrdia znalci farieb. Ak si teda vyberiete biely nábytok do spálne, bude to mať na Vaše zdravie liečivé účinky.
Bielu spálňu nájdete aj v našom e-shope www.nonstop-nabytok.sk. Máme pre Vás moderné spálne, biele lesklé spálne, ale aj biele spálne v kombinácií s drevom. U nás si zariadite modernú spálňu za skvelé ceny.

Spálňový komplet Wenecja  Spálňový sektor Morena

Spálňa Dub Sonoma

Drevený dekor Dub Sonoma patrí stále k najvyhľadávanejším. Svetlý odtieň dreva prináša do Vášho domu prírodu. Navodzuje pocit tepla a útulnosti. Vytvorte si vo Vašej spálni oázu pokoja, kde sa budete prebúdzať s príjemným, hrejivým pocitom. Spálňa v dekore Dub Sonoma Vám to rozhodne zabezpečí.
U nás nájdete aj iné odtiene dekoru Dub sonoma, ako Dub Sonoma čokoláda alebo Dub Sonoma trufel. Tmavší drevený dekor k Vám prinesie nádych luxusu. Tento spálňový nábytok je doplnený skriňou so zrkadlom. Z Vašej spálne bude vyžarovať elegancia. A aký vplyv to bude mať na Váš spánok? Ráno sa budete príjemne prebúdzať s pocitom výnimočnosti.

ilustračné foto 3 - FINEZJA - sektorový systém

Spálňový komplet Familia

 

Spálňový komplet Latte - trufel

 

Aký spálňový nábytok sa páči Vám? Napíšte nám. Radi zaradíme do našej ponuky produkty pre Vás.

Čo by ste chceli mať na terase?

Jar je už skutočne tu! Dlhšie dni, slnko, teplo. Ja osobne sa teším, a Vy? Čoraz viac času trávime vonku, na záhrade. Skrášľujeme naše záhrady, vysádzame farebné kvety. Chceme aby bola záhrada našou oázou pokoja, kde budeme môcť tráviť príjemné chvíle s rodinou a priateľmi. Ale kam ich usadíme? Tento problém vyriešime my. Áno, znie to ako fráza z teleshoppingu, ale my to myslíme vážne. Máme pre Vás špeciálnu kategóriu Záhradný nábytok a navyše so zľavami.

Ratanový set Garden stôl + 7 kresiel

Záhradný nábytok z umelého ratanu

Technoratan či umelý ratan je v súčasnosti veľmi obľúbený materiál. Technoratan je obľúbený vďaka svojmu vzhľadu a údržbe. Je veľmi odolný voči vplyvom počasia, ako dážď či UV žiarenie. Váš záhradný nábytok tak budete môcť využívať niekoľko rokov.

tmavohnedá - Ratanová stolička Midas

Nebojte sa teda umelého ratanu. Vyzerá skvele! Vďaka tmavohnedej farbe Vám bude pripomínať drevo. Navodí teda príjemnú atmosféru lesa a prírody.

Ratanový set Alera roh + stolík

Podľa výrobcov je technoratan prakticky nezničiteľný. Nezmení farbu pôsobením slnečného žiarenia. Rovnako na neho nemá vplyv ani dážď. A je prakticky bezúdržbový. Vyčistíte ho jednoduchým opláchnutím alebo ho stačí pretrieť vlhkou handričkou.

tmavohnedá - Ratanový set Midas 1+4

 

Ideálna je kombinácia umelého ratanu a hliníka. Vďaka ľahkej hliníkovej konštrukcií je záhradný nábytok ľahký a manipulácia s ním teda bude veľmi jednoduchá.

Ratanová stolička SOF039  Ratanová stolička SOF039

Záhradné sedenie pre Vás

Máme záhradné sedenie presne pre Vás, stačí si iba vybrať. A výber je skutočne iba na Vás. Pred kúpou porozmýšľajte na čo budete záhradný nábytok používať. Plánujete na terase pravidelne obedovať? Milujete grilovanie s priateľmi a rodinou? Odporúčame Vám ratanový set so stolom a stoličkami.

Ratanový set SOF stôl + 4 stoličky so sedákom

 

Súčasťou setu je jedálenský stôl. Stôl je teda vyšší a Vy si budete môcť jedlo plnohodnotne vychutnať. Nemusíte sa zohýbať k nízkemu stolu. Ak požadujete ešte väčšie pohodlie, kúpte si ratanový stôl s kreslami. Vďaka podrúčkam sa môžete pohodlne usadiť a vychutnať si obed s rodinou.

tmavohnedá - Ratanový set Midas 1+4  Ratanový set Randel stôl + 4 kreslá

Ratanový set Garden stôl + 7 kresiel

Rohová sedačka na terasu

Druhou možnosťou pri výbere záhradného sedania je ratanová sedacia súprava s konferenčným stolíkom. Pohodlné sedanie alebo ležanie? :-) Mäkké podsedáky a vankúše Vám zabezpečia pohodlie a skvelý priestor na oddych. Zatvorte oči a predstavte si ako si na terase vychutnávate kávu alebo čítate knihu. Páči sa Vám takáto predstava?

Ratanový set Alera roh + stolík

Nábytok na balkón

Záhradný nábytok je vhodný aj do zimnej záhrady alebo na balkón. Vytvorte si svoj priestor pre príjemné letné posedenie. Možno postačí stôl a stoličky.

Okrúhly stôl Grand 80  tmavohnedá + tmavozelená - Ratanová stolička Grand 2

Páči sa Vám záhradný nábytok z našej ponuky? Alebo je Vaša predstava úplne iná? Napíšte nám svoje názory.