RSS

Blog príspevky z '2022' 'november'

Kde hľadať vianočné darčeky?

A opäť je to tu! Opäť sme sa priblížili k najkrajšiemu obdobiu roka: Vianoce sú čoskoro tu! Čo asi dostanem pod stromček??? Aj Vy patríte k ,,hľadačom darčekov"? Skrine, komody, pod sedačkou či v šatníku? Kde budete hľadať vianočné darčeky tento rok? V našom článku Vám poradíme, kde všade môže byť úložný priestor, kde všade by ste teda mali hľadať darčeky. :)

7 Places I have tried to hide my kids' Christmas gifts – SheKnows

Zdroj: internet

Sedacia súprava s úložným priestorom

Kam sa pozriete hneď na úvod? No predsa pod sedačku! Asi nie doslova. Skontrolujte úložný priestor pod sedacou súpravou, tam je priestoru dostatok. K úložnému priestoru v sedacej súprave sa môžete dostať vyklopením sedacej časti alebo pri rozložení sedacej súpravy. 

úložný priestor - Sedacia súprava Dalia new

Sedacia súprava Bonett

 

 

Skrine a komody

Skrine a komody sú samozrejmosťou. Je dosť možné, že práve tam už Vaša manželka, súrodenci či deti darčeky neukryjú. Vedia totiž, že je to asi prvé miesto, kde by ste išli hľadať. Prezrite, ale aj zásuvky v skrini, či nadstavce na skrini.

pravá časť skrine - Skriňa GWEN 70427  dub lefkas - Skriňa Stella

Postele s úložným priestorom

Manželské postele s úložným priestorom sú veľmi obľúbené. Z pohľadu predajcu môžeme povedať, že boxspringové postele s úložným priestorom patria momentálne k najžiadanejším. Ak máte doma manželskú posteľ s úložným priestorom určite by ste ju pri hľadaní vianočných darčekov nemali obísť! Že doma nemáte posteľ s úložným priestorom? Naozaj? Vyskúšajte či sa Vaša manželská posteľ neotvára z boku. 

úložný priestor a spôsob otvárania - Manželská posteľ Aderito 160/180

 

Manželská posteľ môže mať odkladací priestor aj v zásuvkách pod posteľou. Určite sa tam zmestia nejaké menšie darčeky. Takže poriadne podvíhajte deky či sezónne oblečenie, ktoré tam máte odložené.

béžová látka - Manželská posteľ Evora 160

Lavica do kuchyne

Čudujete sa čo Vám to tu píšeme? Áno, lavice do kuchyne sú opäť veľmi trendy. Vďaka modernému dizajnu a štýlovým poťahovým látkam, môže kuchynská lavica skutočne zatraktívniť Vašu kuchyňu či jedáleň. Nemôžeme zabúdať nato, že rohová lavica v jedálni Vám ušetrí priestor. Ale teraz už naspäť k úkrytom vianočných darčekov. Kuchynská lavica zvyčajne má úložný priestor. Ak máte doma kuchynskú lavicu, bežte teda do kuchyne. 

Samostatná rohová kuchynská lavica X I Jedálenská lavica PARIS

Kúpeľňový nábytok

Keď ste už prehľadali všetky tradičné skrýše, skúste ešte prehľadať aj netradičné odkladacie priestory. Choďte do kúpeľne! Skrinky v kúpeľni poskytujú dostatok priestoru na ukrytie darčekov. 

Kúpeľňová zostava Porto WE 01 - wenge - Kúpelňová zostava Porto WE 01

 

 

wenge - Kúpeľňová zostava REA REST III

 

Tak čo, boli ste úspešní pri hľadní darčekov? A aká je Vaša tajná skrýša?

Farby jesene v interiéri.

Práve v tomto čase nám pani jeseň ukazuje tie najkrajšie farby. Žltá, horčicová, oranžová, červená, hnedá, zelená... Príroda sa pripravuje na zimný spánok, na zaslúžený oddych. Krásne jesenné farby aj v nás navodzujú pocit pokoja, oddychu a harmónie. Tak prečo si tento pokoj prírody nepreniesť aj do našich domovov? Myslíte si, že musíte byť odvážny nato, aby ste si kúpili žltú či červenú sedačku? Odvaha nie je potrebná. Ak túžite po obývačke, ktorá bude pôsobiť harmonicky a bude vyžarovať pokoj prírody, stačí si dobre vopred premyslieť ďalšie doplnky.

Jesenná obývačka

Dúfam, že nemyslíte hneď na jesenné dekorácie v obývačke! Nechceme hovoriť o farebných listoch vo váze či vresoch v kvetináči. My Vám ukážeme ako vniesť jeseň do Vašej obývačky prostredníctvom nábytku.

Hnedá sedacia súprava. Áno, máte pravdu, je to klasika. :D Ale záleží aj od toho akú hnedú si zvolíte. K jeseni patrí skôr medovo hnedá alebo gaštanová. Čo poviete? Vyzerá inak ako ,,hnedá sedačka"!

Palladium 9 - Sedacia súprava Jezzi

Červená sedacia súprava vnesie do Vašej obývačky eleganciu. Zvoľte sivé doplnky, alebo horčicové. Farebná sedačka dodá interiéru jedinečnosť a interiér tak nepôsobí nudne. 

Loco 25 - Sedacia súprava Larco

 

Ak si netrúfnete na farebnú sedaciu súpravu, skúste aspoň kreslo. Kreslo ušiak sa dokonale hodí k jeseni a k dlhým zimným večerom. Viete si predstaviť ako sa pohodlne usadíte a začítate sa do obľúbenej knihy? Ušiak je dokonalým kreslom na čítanie. Dôležitá je opierka v spodnej časti operadla. Váš chrbát tak bude v dokonalej polohe. Ruky si môžete oprieť a už len si len vychutnávajte večer. Ale vráťme sa ešte k farbe. Tehlová alebo žltá farba vnesie do Vašej obývačky pokoj prírody. 

ilustračné foto - Kreslo AVA JIM 1ALR  zlatá + bordová - Kreslo Crown

Harmonická spálňa

Tak ako pri obývačke, ani pri spálni nebudeme hovoriť o tom, ako vytvoriť harmonicku spálňu prostredníctvom doplnkov. Celkový dojem dotvárajú síce maličkosti, ale ako prvé Vám vo Vašej spálni udrie do očí posteľ. 

Aj v spálni môžete využiť farby jesene a vniesť do nej harmóniu a pokoj prírody. Niektorí dizajnéri to označujú ako prírodný štýl. Príroda je miesto kde načerpáme energiu, oddýchneme si, kde sa môžeme voľne pohybovať, kde vnímame iba krásu a pokoj. Preto mnohí, práve v tejto uponáhľanej dobe, túžia mať doma kúsok prírody.

Drevená posteľ je už sama o sebe kúskom prírody. Drevo sa veľmi ľahko kombinuje. Doplnky v spálni tak môžete mať vo Vašej obľúbenej farbe. Vytvoríte si tak Vašu dokonalú oázu pokoja.

drevená manželská postel

 

Jesenná spálňa

Jesennú spálňu vytvoríte jednoducho. Zvoľte krásne jesenné farby. Krásu a pokoj jesene tak budete mať doma celý rok. Verte, že v takejto spálni sa Vám bude krásne zasoávať a ešte krajšie prebúdzať. 

O drevenej posteli sme už písali. Teraz sa pozrime na čalúnené postele v jesenných farbách. Hnedá, zelená, či žltá čalúnená posteľ narobí vo Vašom interiéri divy. 

smaragdová posteľ

moderná čalúnená posteľmoderná čalúnená posteľ

A čo Vy? Máte radi jeseň? Ktorá je Vaša obľúbená farba?