RSS

Blog príspevky z '2021' 'apríl'

Skvelý nápad našej zákazníčky. Pozrite sa!

Jednoduchý nápad, ale nás veľmi zaujal, a chceme sa o neho s Vami podeliť. Možno inšpiruje aj Vás. Je to príbeh dvoch malých taburetiek.

Spokojnosť zákazníka je pre nás na prvom mieste. Bez spokojných zákazníkov by náš e-shop nemohol fungovať už viac ako 10 rokov. Po doručení objednávky sme zavolali našej zákazníčke, či objednávka aj doručenie prebehlo v poriadku. Chceli sme vedieť či je zákazníčka s tovarom spokojná, či sú taburetky podľa jej predstáv. Potešilo nás, že zákazníčka je veľmi spokojná a taburetky sa jej páčia. Dokonca bola taká milá a zaslala nám fotky.
Poviete si, veď si objednala iba 2 malé taburetky, aký už nápad Vám tu chceme ukázať?! Jednoduchý, ale šikovný, a pre minimalistov dokonalý.
Naša zákazníčka si u nás kúpila taburetky na drevených nohách Hoker H-5. Ako nám napísala, taburetky má v predsieni, na chodbe. Taburetka na chodbe Vám poslúži pri obúvaní sa. Podľa nášho názoru aj zútulnia priestor. Čo poviete?

drevené taburetky

Drevená čalúnená taburetka Hoker H-5 má výšku 48 cm. Je to výška sedu klasickej jedálenskej stoličky. A práve to využila naša zákazníčka. Ak teda potrebuje ďalšie miesto pri jedálenskom stole, jednoducho presunie taburetky k jedálenskému stolu do kuchyne. Z jedálenského kúta pre dvoch sa tak rýchlo a jednoducho stane plnohodnotný jedálenský set pre 4 osoby.

drevená taburetka v kuchyni

Drevená taburetka

Áno, je to skutočne jednoduchý nápad, ale my si myslíme, že skvelý! Skvelé riešenie do malého bytu alebo pre milovníkov minimalizmu. Taburetka je v podstate multifunkčný nábytok. Kde všade môžete taburetku využiť? Začnime od dverí. :) Už naša zákazníčka nám aj Vám ukázala, že drevená čalúnená taburetka môže byť skvelým pomocníkom na chodbe. Pohodlne sa posadíte pri obúvaní či vyzúvaní. Veľkým trendom sú lavice do predsiene. Alternatívou môže byť aj taburetka či taburetky na chodbu

 

 

Lavica Indian Tyrkys sivá + prírodné drevo - Set 2 taburetiek PULA

Taburetka je obľúbeným kúskom nábytku aj v obývačke. Taburetka ku kreslu alebo len tak, ku konferenčnému stolíku. Do detskej izby sú špecifické taburetky pre deti, či už farebné alebo v taburetky v tvare zvieratka. A spálňa? Taburetky do spálne rozhodne patria. Postavte ju pred posteľ alebo blízko skrine, aby ste si pri obliekaní mohli sadnúť. Mnohí používajú taburetku v spálni ako ,,vešiak". Večer jednoducho uložia oblečenie na taburetku. Poznáte to? Máte v spálni podobný ,,vešiak"?

Lacná taburetka

Drevenú taburetku s čalúneným sedákom nájdete v našom e-shope za skvelú cenu. Môžete si vybrať poťahovú látku aj dekor dreva. Taburetka Hoker H-5 tak bude dokonale ladiť vo Vašom dome či byte. Vyberte si farbu dreva pre nohy taburetky a následne dolaďte poťahovú látku. Alebo chcete ladiť čalúnenú taburetku podľa poťahovej látky? Pokojne si prezrite naše vzorkovníky. V prípade akýchkoľvek otázok nám pokojne napíšte alebo zavolajte. Radi Vám zašleme aj vzorky látok.

Drevená taburetka Hoker H-5

 

V našom e-shope nájdete rôzne typy taburetiek. Hľadáte taburetku s úložným priestorom alebo háčkovanú taburetku? Klasickú drevenú taburetku alebo dizajnovú taburetku? Poďte sa pozrieť na našu stránku. Radi Vám aj poradíme.