RSS

Blog príspevky z '2022' 'január'

Stolík pod televízor - je ešte trendy?

Stolík pod televízor je súčasťou obývacej steny. Dnes už ale väčšina z nás vešia televízor na stenu, stolík pod TV už teda neplní svoju primárnu funkciu. Je teda ešte trendy a vlastne potrebný? 

 čierny lak + divoký dub - RTV stolík AHG-252 OAK   biely mat + biely lesk - RTV skrinka BEST

Stolík pod TV 

Samozrejme, že je stále potrebný. Televízor na stene často nájdeme v novostavbách, kde káble sa už počas stavby schovajú do steny, a televízor tak na stene vyzerá skutočne skvele. V mnohých domácnostiach je ale zrejme televízor naďalej uložený na skrinke. 

 

Keď hovoríme o technike, tak musíme pripomenúť, že televízny či satelitný box musia byť na skrinke. Inak by ste ho zrejme nezapli. Alebo máte iné skúsenosti či tipy? Pokojne nám napíšte.

 dub wotan - RTV skrinka DERBY 100

Či už máte na skrinke pod TV televízor alebo nie, skrinka pod televízor by mala byť súčasťou Vašej obývačky. V neposledom rade je to úložný priestor v obývačke. Ako sme už neraz spomínali, úložného priestoru nie je nikdy dosť. 

 samoa king - KORA RTV skrinka KRT2   dub lefkas + čierna - RTV skrinka JOHN 07

Stolík pod TV biely alebo Dub Sonoma?

Áno, práve tieto dve farebné prevedenia sú veľmi obľúbené. Samozrejme, že si nekúpite samostatnú skrinku pod televízor, ale skrinka je súčasťou obývacej steny. Biela či biela lesklá obývacia stena je aj u našich zákazníkov veľmi obľúbená. Je to nadčasové prevedenie, ktoré tak rýchlo nevyjde z módy. Stačí si zvoliť doplnky napríklad drevené alebo farebné a Vaša obývačka získa jedinečný vzhľad. Doplnky môžete časom vymeniť a budete mať ,,novú" obývačku.

biely mat + dub sonoma - RTV skrinka Sella - mat biely mat + biely lesk - RTV skrinka MEX 160  

Čierna kuchynská linka s drevom, zoznámte sa s Modenou.

Novinka v našej ponuke. Moderná kuchynská linka v krásnej kombinácií čierna matná a drevený dekor Dub Artisan. Sektorová kuchynská linka Modena. Radi Vám predstavíme našu novinku. Ak sa Vám zapáči, radi Vám pomôžeme aj s návrhom kuchyne, či poradíme.

Sektorová kuchynská linka Modena

Čierna matná sektorová kuchynská linka

Modena je čierna matná sektorová kuchynská linka. Sektorová kuchynská linka, to chceme teraz zvýrazniť. Kuchynská linka Modena pozostáva z množstva samostatných skriniek. Môžete si teda vyskladať kuchynskú linku v rôznej dĺžke aj tvare. Rovná kuchynská linka, rohová kuchynská linka aj moderná kuchynská linka v tvare U. Za skvelú cenu si zariadíte modernú a kvalitnú kuchyňu!

Vyberte si zásuvkové skrinky, skrinky s policami a dvierkami. V ponuke nájdete aj dolnú a hornú rohovú kuchynskú skrinku. Určite Vás zaujme aj potravinová skrinka. Je iba na Vás či ju využijete na uloženie potravín alebo na uloženie hrncov, či tanierov. Úložného priestoru nie je predsa nikdy dosť.
Výrobcovia kuchynskej linky Modena mysleli aj na kuchynské spotrebiče. Môžete si do novej kuchyne vybrať skrinku na rúru či skriňu na chladničku. Spotrebiče sa tak stanú súčasťou Vašej kuchyne a celá kuchynská linka bude pôsobiť jednotne, a kompaktne.

Sektorová kuchynská linka Modena

Kuchyňa s tichým zatváraním dvierok

Kuchynská linka Modena má systém tichého uzatváranie dvierok a zásuviek. Tento systém tvoria špeciálne závesy, ktoré spomaľujú zatváranie dvierok. Nemusíte sa tak báť búchania kuchynských dvierok. Ušetrí to Váš sluch a ochráni Vašu novú kuchyňu.

Sektorová kuchynská linka Modena

Ako čistiť čiernu matnú kuchynskú linku?

Mnohí sa určite zdesia, keď sa povie čierna kuchynská linka. Šmuhy, odtlačky rúk a prstov, atď. Ako to vyčistiť? Nemyslíme si, že práve to je dôvod, aby ste si nekúpili čiernu kuchyňu. O čiernu kuchynskú linku sa treba starať rovnako ako o bielu, červenú, zelenú, drevenú, matnú, či lesklú. Každá kuchynská linka sa predsa zašpiní rovnako. Na trhu je dnes dostatok čistiacich prostriedkov. Ale úplne postačí navlhčená utierka napr. z mikrovlákna. Na odstránenie mastnoty je asi najúčinnejší prostriedok na riad. Ak budete kuchyňu pravidelne čistiť, bude vyzerať ako nová. A to platí o každej kuchynskej linke, nielen o čiernej. Ideálne je ak vyčistíte kuchynskú linku po každom použití, aby sa špine neusadila a ,,nezažrala“ sa.

Sektorová kuchynská linka Modena

Páči sa Vám naša novinka? Napíšte nám, poteší nás Váš názor.