RSS

Blog príspevky z '2018' 'máj'

Nábytok z debničiek.

POZOR, dnešný článok nebude iba inšpiratívny. Nábytok, ktorý Vám v tomto článku ukážeme, môžete mať doma aj Vy.

nabytok z debniciek

Určite ani Vás neobišli nápady a inšpirácie na nábytok z paliet. Sedačky na terasu z drevených paliet či konferenčný stolík, sa istý čas stali hitom internetu. Musíme uznať, že je to skutočne originálny nábytok. Aj keď možno náročnejší na výrobu. V každom prípade, aj my, ako predajcovia nábytku sme sa presvedčili, že ľuďom sa páči originálny nábytok. A tak sme radi, že Vám môžeme ukázať a ponúknuť ďalší neobyčajný a štýlový nábytok.

Nábytok z debničiek

Nábytok z debničiek je moderný, štýlový, neobyčajný, variabilný, ľahký...  A prečo by ste si ho mali vlastne vybrať? Rozhodne preto, že pomocou debničiek si môžete zariadiť obývačku, spálňu, študentskú izbupredsieň či kúpeľňu. A aby sme nezabudli, môžete ich použiť aj na terase alebo ako nábytok na balkón.

konferenčný stolík z debničiek regál z bedničiek

Veľkou výhodou je, že debničky sú ľahké. Môžete ich teda prenšať a skladať ako chcete, a kedy chcete.

regály z debiničiek

Nábytok z drevených prepraviek

Variabilita, to by sme chceli pri tomto nábytku vyzdvihnúť. Často sa nás naši zákazníci pýtajú či vybranú obývaciu stenu môžu ľubovoľne rozložiť. Väčšinou ich odkážeme na sektorový nábytokSektorový nábytok do obývačky či spálne si môžete ľubovoľne rozmiestniť. Objednate si iba tie kúsky, ktoré potrebujete, a ktoré sa Vám ,, zmestia" do obývačky. Je to iba na Vás či to bude komoda, skriňa či dve vitríny.

Ešte väčšiu variabilitu Vám poskytne nábytok z bedničiek. Debničky možete ukladať na seba alebo vedľa seba. Dnes si môžete z debničiek vyskladať regál a zajtra ho môžete preskladať na RTV skrinku.

nábytok z drevených prepraviek nábytok z debničiek

Ako si vyrobiť nábytok s debničiek?

Na internete sú určite rôzne návody ako máte opracovať prepravky na ovocie, namalaovať ich a tak ďalej. My Vám to uľahčíme. U nás si zakúpite hotové, opracované debničky. Sú vyrábané z dreva a sú povrchovo úpravené lakom a pastou.

 debničky na predaj

Tak čo, páči sa Vám nábytok z debničiek? Ak máte akékoľvek otázky, napíšte nám, zavolajte nám. Radi Vám pomôžeme.