RSS

Blog príspevky z '2020' 'apríl'

Komody. Akú komodu si vybrať?

Máte málo úložného priestoru? Nemáte kam ukladať svoje veci v spálni, na chodbe alebo v detskej izbe? Komody sú tým správnym riešením. Komody sú rozmerovo menšie, a zároveň dizajnovo výraznejšie ako napríklad skrine. 

U nás nájdete rôzne komody, či už zásuvkové alebo s dvierkami a policami. Moderné, štýlové, dizajnové, klasické alebo vo vintage štýle. V ponuke máme veľa druhov, každý človek si tu nájde to pravé orechové. Je iba na Vás, aký úložný priestor potrebujete, či veľkú alebo malú komodu, či zásuvkovú na drobnosti, šperky alebo spodné prádlo.

Chceli by ste komodu do obývačky aj s osvetlením? Nie je problém, uložíte si svoje veci za presklené dvierka a zapnete LED osvetlenie. Pozrite sa, ako Vaše spomienkové predmety či poháre zažiaria! Tieto komody stiahnu nielen Vaše pohľady, ale aj pohľady Vašich priateľov, ktorí k Vám prídu na návštevu.

čierny mat + čierny lesk - Komoda RIVA PLUS s LED osvetlením

Kam chcete umiestniť komodu? To je najdôležitejšia otázka, ktorú si ako prvú musíte položiť. Obývačka, spálňa, detská izba. Viete si ju dopasovať k svojmu nábytku doma, keďže komody máme v rôznych farebných prevedeniach. Prírodnú farbu si naši zákazníci veľmi obľúbili. Niektorí však nepodľahnú aj bielemu prevedeniu. Bielu považujú za nadčasovú, ľahko sa kombinuje so všetkým. 

Komoda 07-ID

Svoje si tu nájdu aj mamičky pre svoje bábätká, pre svojich novorodencov. Komoda s prebaľovacím pultíkom Mickey. Súčasťou komody sú štyri zásuvky, jedna polička. Prebaľovací pult je odnímateľný. Táto komoda je až v 9 farebných prevedeniach. Naozaj nádherné farby kvalitného dreva. K nej si viete doobjednať nepremokavý chránič na matrac pre väčšiu hygienu.

komoda s prebaľovacím pultom - Komoda s prebaľovacím pultom MICKEY
Do detskej izbičky máme 1-dverovú komodu so 4 zásuvkami k detskej izbe zo sektorového systému Lorento. Komodu máme v dvoch farbách kombinovaných s drevom: jaseň-fialová, jaseň-zelená.

jaseň coimbra + fialová - LORENTO komoda L6

Potrebujete radšej nejaký praktickejší kontajner so zásuvkami? Také kontajnery u nás máme tiež, sú 6-zásuvkové a navyše na kolieskach, čiže ich viete bez problémov presúvať kamkoľvek chcete.

biela - Kontajner Simon 2
Pre ktorú komodu ste sa rozhodli? Pomohli sme Vám s Vašim výberom?