RSS

Blog príspevky z '2020' 'február'

Ako si vybrať sedací vak?

Sedací vak sa v mnohých domácnostiach stal plnohodnotným ,,sedacím členom“ domácnosti. Dokonca sme mali zákazníčku, ktorá musela dokúpiť ešte jeden sedací vak do obývačky, pretože na prvom sa neustále hádali. Sedací vak Vám zabezpečí v skutku pohodlné sedenie. Maličké polystyrénové guličky vo vnútri vaku obklopia Vaše telo. Vak sa tak dokonale prispôsobí každej postave. A sedenie je tak maximálne pohodlné. Okrem toho sa sedenie na sedacom vaku odporúča aj zo zdravotného hľadiska. Samotný lekári ho odporúčajú pri určitých chorobách.

Sedací vak BLESS BIG

Sedací vak MOLLY
Keďže záujem o sedacie vaky v posledných rokoch rastie, rozrástla sa aj ponuka sedacích vakov. Ak ste sa teda rozhodli zakúpiť si sedací vak, dnes Vám pomôžeme pri jeho výbere.

Sedací vak do detskej izby alebo do obývačky?

Kam chcete sedací vak umiestniť? To je základná otázka, ktorú by ste si mali zodpovedať. Kupujete sedací vak pre deti alebo ho budete mať umiestnený v obývačke. Alebo hľadáte sedací vak do exteriéru? Ujasnite si, kde budete sedací vak používať, aby ste si mohli vhodne zvoliť dizajn, tvar a veľkosť sedacieho vaku.

ilustračné foto - Sedací vak EUROBALL

 

 

 

SK02 / SK13 - Sedací vak FLOWER medium

 

Môžete si tiež vybrať univerzálny sedací vak, ktorý je vhodný do detskej izby aj k obývaciemu nábytku. Pri mnohých sedacích vakoch nájdete vzorkovníky. Vybrať si teda môžete ľubovoľnú farbu a typ poťahovej látky. Sedací vak dokonale zapadne aj do elegantnej obývačky. Ak hľadáte sedací vak pre deti môžete siahnuť po farebných sedacích vakoch či vaku v dizajne lopty, sedacom vaku Flower atď.

SK05 / SK08 - Sedací vak FLOWER

ilustračné foto - Sedací vak BLESS
Áno, môžete si kúpiť prvý, ktorý Vám padne do oka. Aby ste ale kúpu rýchlo neoľutovali, mali by ste si položiť ešte niekoľko otázok.

Aký tvar?

Sedacie vaky sa vyrábajú v rôznych tvaroch a veľkostiach. Keď už viete kde bude mať sedací vak svoje miesto vo Vašej domácnosti, môžete si vybrať veľkosť a tvar. Sedací vak v tvare hrušky Vám poskytne pohodlné sedenie s opierkou. Spodná časť je širšia, vďaka čomu sa pohodlne usadíte a môžete si podoprieť aj ruky. Samozrejme, v závislosti od používateľa. Rovnaké pohodlie Vám poskytne sedací vak v tvare slzy.
Pre deti je vhodné vybrať menší vak. Ideálnym tvarom je lopta či hruška.

SK02 / SK03 - Sedací vak EUROBALL

ilustračné foto - Sedací vak Ava Jojo
Do obývačky odporúčame sedací vankúš, na ktorý si môžete aj ľahnúť. Alebo si nábytok v obývačke dotvorte sedacím vakom v tvare kresla. Nezabúdajte, že sedací vak môže byť v akejkoľvek farbe, ktorú ponúkajú výrobcovia. Pri každom sedacom vaku zvyčajne nájdete vzorkovníky. Vyberte si teda farbu aká sa Vám páči a bude ladiť vo Vašom byte či dome.

ilustračné foto - Sedací vak ALIBABA

látka NK01 - Sedací vak WAVELET látka NK02 - Sedací vak WAVELET

Aká veľkosť?

Malý, veľký či medium? Záleží od priestoru a používateľa. Pre deti vyberte radšej menší sedací vak, s ktorým bude manipulácia jednoduchšia. Ak budú sedací vak používať  predovšetkým dospelé osoby, zvoľte primeranú veľkosť. Tak aby sedenie bolo skutočne pohodlné.

SK05 / SK08 - Sedací vak FLOWER

Aký materiál?

Ekokoža, látka, či vode odolná látka? Výber je opäť na Vás. Opäť tu zohráva dôležitý význam prvá otázka: Kam chcete sedací vak umiestniť? Pri deťoch je nanajvýš vhodné zvoliť ekokožu či vode odolnú látku. Práve tie sa jednoducho udržiavajú a čistia.

Náplň do sedacieho vaku

Sedací vak je naplnený polystyrénovými guličkami. Práve vďaka nim je sedenie tak pohodlné. Veľkou výhodou sedacieho vaku oproti inému nábytku na sedenie je, že výplň sedacieho vaku môžete dopĺňať. Sedací vak sa teda nikdy nevysedí. Respektíve, keď sa vysedí prvotná náplň môžete ju rýchlo a lacno doplniť. Náhradná náplň do sedacieho vaku sa predáva samostatne. Jej cena je pomerne nízka. Kedy si máte kúpiť náplň do sedacieho vaku je iba na Vás a na Vašich požiadavkách. Závisí tiež ako často sa vak bude použivať a kto ho bude používať. Rozhodne je rozdielná váha dieťaťa a dospelého človeka. Požadujete tvrdšie sedenie alebo sa chcete pohodlne ,,ponoriť" do sedacieho vaku? Tak ako môžete náplň doplniť, môžete ju aj odobrať. Sedací vak si tak prispôsobíte priamo svojim požiadavkám. 

Náhradná náplň do sedacieho vaku

 

Určite sa pri sedacích vakoch stretnete s pojmom dvojitý uzáver. Výrobcovia myslia na Váš maximálny komfort. Sedací vak je uzatvorený zipsom. Po jeho otvorení nájdete ďalší zips, tento systém sa nazýva dvojitý uzáver. Dvojitý uzáver na sedacom vaku slúži na ochranu pred okamžitým vysypaním guličiek. Zároveň slúži na pohodlné a jednoduché doplnenie náplne.

Oslovili Vás sedacie vaky? Máte už doma sedací vak alebo uvažujete o jeho kúpe? 

Váš najobľúbenejší nábytok v roku 2019

Zaujíma Vás čo naši zákazníci nakupovali v roku 2019 najradšej? Dnes Vám ukážeme zopár produktov, ktoré ste si veľmi obľúbili. 

Obývacia stena Silk

Moderná obývačka vďaka obývacej stene Silk. Túto obývaciu stenu ste si v roku 2019 veľmi obľúbili. Patrí k najpredávanejším obývacím stenám v našej ponuke. Obývacia stena Silk je moderná obývacia stena. Naši zákazníci si kupovali bielu aj antracitovú obývaciu stenu, približne v rovnakom pomere. Mierne vedie antracitová s dreveným dekorom Dub Wotan.

antracit + dub wotan (28 ANWT SK) - Obývacia stena Silk + LED

Obývacia stena Silk má úžasný dizajn. Horizontálne rozmiestnenie skriniek dodá Vašej obývačke jedinečnosť. Presklené časti s LED osvetlením vnesú do Vášho interiéru lesk a nádych luxusu. Obývacia stena Silk je síce aktuálne veľmi obľúbená, ale zároveň nadčasová. Biela obývacia stena sa dá veľmi jednoducho kombinovať. Ak teda bude trendy strieborná či červená, žltá, atď., v podstate akákoľvek farba, stačí ak si dokúpite doplnky a Vaša obývačka bude vždy štýlová.

biely mat + perla elem + biely lesk (28 PEW SK) - Obývacia stena Silk + LED

 

Naši zákazníci ocenili kvalitu nábytku. Obývacia stena Silk je podľa Vašich slov skutočne kvalitná, a tak viete, že Vám bude slúžiť niekoľko rokov. Naša zákazníčka Janka ocenila veľký úložný priestor a systém otvárania dvierok PUSH CLICK. Obývacia stena Silk je vďaka tomu bezúchytková. 

vnútorné rozlženie skriniek a vitrín - Obývacia stena Silk + LED 

detail 1 - Obývacia stena Silk + LED detail 2 - Obývacia stena Silk + LED

Čalúnená manželská posteľ Adel

Túžite mať nielen štýlové centrum domu, teda obývačku, ale aj spálňu. K tomu Vám veľmi ľahko dopomôže čalúnená posteľ. Naši zákazníci si v roku 2019 veľmi obľúbili čalúnenú posteľ Adel. Je to boxspringová posteľ. Matrace uložené na sebe Vám zabezpečia maximálne pohodlie. Výška spacej plochy je až 57 cm, vďaka čomu sa Vám bude pohodlné vstávať. 

Posteľ má kvalitný matrac s bonell pružinami a na ňom je uložený topper z peny T2542. Kvalitný spánok je základom pre Vaše zdravie a spokojný život. Posteľ Adel Vám zaručí kvalitný spánok.

prierez postele - Manželská posteľ Adel 160/180

zloženie matracov - Manželská posteľ Adel 160/180

 

Posteľ je na nožičkách. Tie podporujú nielen moderný dizajn postele, ale majú aj zdravotnú funkciu. Posteľ je zo spodu odvetraná, čo zabraňuje hromadeniu prachu a mikroorganizmov. A keď už sme pri dizajne postele, musíme spomenúť čelo. Manželská posteľ Adel je moderná čalúnená posteľ s prešívaným čelom, ktoré je naviac doplnené kryštálikmi. Posteľ s ligotavými kryštálikmi rozžiari Vašu spálňu. Vnesie do nej nádych luxusu a elegancie. Jej eleganciu a štýlovosť dokonale dopĺňajú farby, v ktorých je posteľ dostupná. Pozrite si našu fotogalériu

Sawana 21 - Manželská posteľ Adel 160/180

Omega 68 - Manželská posteľ Adel 160/180

Kronos 19 - Manželská posteľ Adel 160/180

Monolith 09 - Manželská posteľ Adel 160/180

 

Skriňa s posuvnými dverami Nero

Skriňa Nero je lacná skriňa s kombinovaným úložným priestorom. To znamená, že vo vnútri je úložný priestor rozdelený na policovú časť a časť s vešiakovou tyčou. Vešajte a ukladajte, odkladacieho priestoru je naozaj dosť. 

vnútorné rozloženie skrine - Skriňa NERO

Najviac sme predali biele skrine a v dekore Dub Sonoma. Skriňa Nero sa ale vyrába aj v tmavom dekore Wenge. 

biela - Skriňa NERO dub sonoma - Skriňa NERO

wenge - Skriňa NERO

 

Skriňa má moderné, a zároveň praktické posuvné dvere. Naši zákazníci si vyberali túto skriňu aj preto, že je to skriňa so zrkadlom. Zrkadlo je po celej výške dverí, vďaka čomu sa uvidíte celý. Vysoké zrkadlo je skvelý pomocník pri obliekaní sa. Zrkadlo na skrini je ale symetricky rozdelené. Skriňa teda pôsobí dizajnovo a štýlovo.

Váľanda Edo

Váľanda Edo je medzi Vami obľúbená už niekoľko rokov. Je to kvalitná posteľ od slovenského výrobcu. Aj minulý rok patrila k najpredávanejším jednolôžkovým posteliam v našom e-shope. Váľnadu si kupujete pre deti do detskej izby, ale aj do študentskej izby. Váľanda je obľúbená aj u starších ľudí. Starším zákazníkom zvykneme radšej odporúčať váľandu Senior od rovnakého výrobcu. Táto váľanda je ale špeciálne prispôsobená potrebám starších. Má vyšší sed, čo im zabezpečí pohodlnejšie sadanie, ale aj vstávanie.

 Mimi 20 - Váľanda (posteľ) EDO 1

Váľanda Edo má skutočne široký záber využitia. Zopár našich zákazníkov nám prezradilo, že váľandu využijú na chate, chalupe, či v hosťovskej izbe. 

Edo je váľanda za skvelú cenu. Má ,,mnoho tvárí". :D Vďaka veľkému množstvu poťahových látok si môžete vytvoriť posteľ presne podľa Vašich predstáv.

poťahové látky

Rozkladacie kreslo Keny

Rovnako ako váľanda Edo aj rozkladacie kreslo Keny patrí k našim stáliciam. Moderný dizajn, úložný priestor, možnosť rozložiť ho na lôžko, obľúbené farebné kombinácie, a skvelá cena, to všetko ho predurčuje k úspechu.

Sawana 21 / Tokio Red - Rozkladacie kreslo Keny

Okrem kuchyne a kúpeľne ho používate azda všade. Keny je rozkladacie kreslo do detskej izby, do študentskej izby, do obývačky aj na chodbu, dokonca aj do kancelárie. 

Lana 85 / Dot 15 - Rozkladacie kreslo Keny

 

Keny je rozkladacie kreslo s úložným priestorom. Jednoduchým manévrom premeníte kreslo na posteľ pre príležitostné spanie. Alebo si ho rozložte len tak a poleňošte si na ňom. 

po rozložení - Rozkladacie kreslo Keny

 

úložný priestor - Rozkladacie kreslo Keny

 

Predstavili sme Vám produkty, ktoré patrili k Vašim najobľúbenejším produktom v roku 2019. Uvidíme ako sa zmenia Vaše preferencie v novom roku. Nový rok je ideálny čas na novú zmenu. Možno naberiete odvahu na novú farebnú sedačku či lesklú obývaciu stenu. My pre Vás denne pridávame do našej ponuky novú produkty. Radi Vám pri výbere pomôžeme či odporučíme obľúbené produkty. Tešíme sa na Vás!