RSS

Blog príspevky z '2022' 'apríl'

Vintage kuchyňa - krásna biela kuchynská linka s dreveným dekorom.

Hľadáte výnimočnú kuchynskú linku? Máme pre Vás niečo. Kuchynskú linku v škandinávskom štýle Royal. Biela kuchyňa, ale predsa iná. Kuchynská linka Royal sa vyrába v dekore Nordická borovica. Je to krásny, jemný drevený dekor. Svetlé drevo je 

Vintage kuchynská linka

Vďaka jedinečnému vzhľadu vnesie do Vášho domu pokoj a harmóniu prírody. Veď predsa taký je škandinávsky štýl. 

Kuchynská linka Royal

Svetlá drevená kuchynská linka

 

Detské sedacie vaky. Sedacie vaky pre deti.

Sedacie vaky sa už niekoľko rokov tešia veľkej obľube. Pohodlné sedenie a dizajn, to sú jeho hlavné výhody. Sedací vak je vďaka svojej výplni tvarovateľný, ľahko sa teda prispôsobí krivkám každého človeka. Môžete na ňom sedieť či ležať, čítať knihu alebo len tak oddychovať. Sedacie vaky sú dnes súčasťou mnohých domácnosti, obývačiek či spálni. Sedací vak je praktickým kúskom nábytku, a zároveň dizajnovým doplnkom. Vďaka svojej farebnosti vnesie do Vášho interiéru hravosť, ale aj útulnosť.

Sedací vak ALIBABA

 

ilustračné foto - Sedací vak Ava Jojo Monolith 37 - Sedací vak Ava Jojo Monolith 61 - Sedací vak Ava Jojo

Detské sedacie vaky

Samozrejme, že sedacie vaky si veľmi obľúbili deti. Tie predsa majú radi mäkké veci, prípadne veci na skákanie. :) Výrobcovia sa samozrejme hneď prispôsobili a priniesli na trh sedacie vaky pre deti. Detský sedací vak je menší, zvyčajne farebnejší. Obľúbené sú detské sedacie vaky v tvare zvieratiek. Malého futbalistu určite poteší sedací vak v tvare futbalovej lopty.

sedací vak slon - Sedací vak BABY TYP 2 - SLON sedací vak mačička - Sedací vak BABY TYP 1 - MAČKA

SK02 / SK03 - Sedací vak EUROBALL SK01 / SK05 - Sedací vak EUROBALL

Oddych po škole

Sedacie vaky sú skvelým miestom na oddych. Po sedení v škole je skvelé, ak sa môžu deti natiahnuť či len tak zvaliť do mäkkého vaku. Je to skvelé miesto na čítanie knihy. Pohodlne sa zvaliť či skákať na vak z postele, keď sa rodičia nepozerajú. :-) Vak je mäkký a skvele drží tvar, vďaka sypkému polystyrénu. Je skvele, že pri väčšine vakov môžete náplň jednocho hocikedy dopĺňať.

Sedacie vaky sú ľahké a nezaberajú príliš veľa miesta. Manipulácia s nimi je skutočne jednoduchá a hravo to zvládne aj Vaše dieťa. Vak môžete ľubovoľne prenášať po izbe. 

SK02 / SK13 - Sedací vak FLOWER medium

Sedací vak do obývačky

Ako sme už spomínali sedací vak môžete jednoducho prenášať. Skúste ho preniesť až do obývačky. :-) Verte, že pohodlie na sedacom vaku pri sledovaní televízie si obľúbia nielen Vaše deti. 

látka NK03 - Sedací vak WAVELET  látka NK01 - Sedací vak WAVELET

Máte doma aj Vy už nejaký sedací vak? 

Sedacie súpravy 2022 - trendy sedačky v roku 2022

Moderné sedacie súpravy v roku 2022. Asi každý z nás túži mať krásny moderný domov. V krásnom prostredí sa budeme cítiť príjemne a môžeme tak dokonale zrelaxovať. Nato nám poslúži sedačka. Je výrazným dizanovým prvkom v obývačke, a zároveň najpoužívanješím kúskom nábytku v obývačke. Preto musí byť naša sedacia súprava pohodlná, a zároveň krásna. Krásna pre nás. :) My Vám dnes chceme ukázať moderné sedačky, ktoré by sa Vám mohli zapáčiť. Pri výbere látok Vám radi poradíme. A keďže vieme, aké náročneé je vybrať si látku cez mobil či počítač, radi Vám zašleme vzorky látok, aby ste látku reálne videli pred záväznou objednávkou.

Moderné sedacie súpravy v roku 2022

V roku 2022 budú trendy farby a odhalené nohy. Už v predchádzajúcich rokoch sme zažili boom modrých či zelených sedačiek. Aj v tomto roku výrobcovia prichádzajú s novými farebným látkami. Trúfli by ste si na čerevenú či žltú sedaciu súpravu?

Nube 45 - Sedacia súprava Lanvin

Monolith 59 - Sedacia súprava Akita

 

V tomto prípade sa sedacia súprava rozhodne stane centrom pozornosti vo Vašej obývačke.

Sedacie súpravy s kovovými nohami

Ako sme už spomínali vyššie, trendy budú odhalené nohy. Sedacie súpravy s kovoými nohami pôsobia vzdušne. Opticky nezaťažujú priestor. Tým, že vidíte skoro celú podlahu, obývačka bude pôsobiť veľká. V neposlednom rade výrobcovia myslia aj na Vaše pohodlie. Výška nožičiek pri sedačkách je dostatočná pre robotický vysávač. Je to možno zábavné, ale je to tak. Aj my v e-shope sa často stretávame s požiadavkou, aby sa pod sedačku dostal robotický vysávač. Túto požiadavku sme tlmočili aj výrobcom, a tí na dopyt samozrejme reagujú. 

Sedacia súprava Ricardo

Sedacie súpravy s čiernymi kovovými nohami

Keď kovové nohy na sedačke, tak tento rok rozhodne čierne. Sedacie súpravy s čiernymi kovovými nohami sú tento rok trendy. Čierny kov je predstaviteľom industrializmu, ale nebojte sa, že by sedačka pôsobila chladne. Čierne kovové nohy dizajnéri v tomto roku dopĺňajú oblými tvarmi. Sedacia súprava tak pôsobí pohodlne a priamo volá, aby ste si na ňu sadli.

Leve 04 - Sedacia súprava Larde

Čierne kovové nohy sa skvelo hodí k akejkoľvek farbe, látke či ekokoži. 

Monolith 37 - Sedacia súprava Akita

Pohodlná sedacia súprava

Sedcia súprava nemôže byť iba krásna, ale musí byť aj pohodlná. Aktuálne je najpoužívanejšia kombinácia pružina falista a pena. Zvyčajne HR pena alebo pena T 30.

detail podrúčky - Sedacia súprava Kairos

 

Soro 61, PRAVÉ PREVEDENIE - Sedacia súprava Kairos

 

Tak čo, oslovili Vás tohtoročné trendy? Páčia sa Vám moderné sedacie súpravy?