RSS

Blog príspevky z '2021' 'september'

Kúpeľňový nábytok. Nábytok do kúpeľne, ktorý poslúži a zaujme.

Kúpeľňa patrí k tým miestnostiam v domácnosti, ktorú nebudete renovavať často, ak vôbec. Preto pri jej zariaďovaní musíte myslieť na budúcnosť, aby bola Vaša kúpeľňa krásna aj niekoľko rokov. Skvelým riešením môže byť, zvoliť si neutrálne obkladačky a priestor zútulniť, dodekorovať nábytkom do kúpeľne. Nábytok do kúpeľne môžete po čase vymeniť a Vaša kúpeľňa dostane nový vzhľad.

ilustračné foto 2 - REA REST - kúpeľňový sektorový systém

Nábytok do kúpeľne

Ani nábytok do kupeľne sa nevyhol módnym trendom. Kedysi ste v kúpeľni našli skrinku so zrkadlom a bielu skrinku pod umývadlom. Dnešný kúpeľnový nábytok ponúka viac. Rôzne typy skriniek a hlavne rôzne farebné prevedenia. Pre časom boli najvyhľadavanejšie lesklé biele či čierne kúpeľňové skrinky. Dnes sa už do popredia viac dostáva drevený dekor, prípadne kombinácia dreva a bielej farby.

dub bardolino + biela - Kúpeľňová zostava REA REST IV

 

dub sonoma - NATALI - kúpeľňový sektorový systém

 

Drevený kúpeľňový nábytok, respektíve nábytok v dekore dreva, vnesie do Vašej kúpeľne pocit harmónie prírody a pokoja. Páči sa Vám svetlé alebo tmavé drevo? Túžite po nábytku s výraznou štruktúrou? Výrobcovia Vám ponúkajú skutočne širokú škálu drevených dekorov pre kúpeľňový nábytok. Výber je iba na Vás.

možnosť výberu z týchto farebných prevedení  - Kúpeľňová zostava REA REST III

 

Závesný kúpeľňový nábytok

Najviac sa stretnete s kúpeľnovým nábytkom zaveseným na stenu. Kúpeľna je zvyčajne malý priestor, a práve takto riešený nábytok môže opticky zväčšiť priestor. A v neposledom rade Vám to uľahčí upratovanie kúpeľne. Určite dobre viete, že v kúpeľni sa práve na podlahe a pod skrinkami ukladá najviac prachu a nečistôt. Kúpeľňové skrinky zavesné na stene Vám umožnia jednoducho vytrieť celú podlahu v kúpeľni.

Biela matná a čierny lesk - Kúpelňová zostava Porto BL 01

Kúpeľňové zostavy

Rovnako ako v obývačke, detskej izbe či spálni, aj v kúpeľni môžete mať všetko nábytok ladený v rovnakom dizajne a farebnom dekore. Kúpeľňové zostavy a sektorový nábytok do kúpeľne, tieto kategórie nábytku Vám odporúčame. Vaša kúpeľňa bude pôsobiť ako z módneho časopisu. Začínať deň v krásnom prostredí musí byť skvelé, však?
Kúpeľňové zostavy pozostávajú z vybraných skriniek. Zvyčajne je súčasťou kúpeľňovej zostavy skrinka pod umývadlo, zrkadlo, či zrkadlová skrinka, a ďalšia samostatná skrinka. Kúpeľňové zostavy nájdete v rôznych variáciach.

wenge - Kúpeľňová zostava REA REST II  wenge - Kúpeľňová zostava REA REST III ilustračné foto - Kúpelňová zostava Porto WH 01

Veľkou výhodou sektorového nábytku je, že Vy sami si vyberiete kúpeľňové skrinky. Vyberiete si skrinky aké potrebujete, a koľko ich chcete mať. Nábytok príspôsobíte Vašej kúpeľni.

Kúpeľňové skrinky

Keď sme hovorili o sektorovom nábytku do kúpeľne, hovorili sme, že si môžete vybrať skrinky, aké potrebujete. Áno, dnes je aj ponuka kúpeľnových skriniek väčšia ako kedysi. Základom je skrinka pod umývadlo. Hľadáte skrinku s umývadlom alebo budete mať umývadlo uložené na skrinke, na doske skrinky? 

wenge - PORTO skrinka pod umývadlo WE 13  wenge - Kúpeľňová zostava REA REST III

Úložneho priestoru nie je asi nikdy dosť, a to platí aj o kúpeľni. Budete potrebovať odkladací priestor na uteráky, osušky či drogériu. Vysoká kúpeľňová skrinka na stenu alebo veľká skriňa, do ktorej odložíte aj žehliacu dosku. Veľmi prehľadné uložené veci môžete mať v zásuvkovej komode. Čo poviete?

biela - NATALI - kúpeľňový sektorový systém

 

Musíme spomenúť aj špeciálne kúpeľňové skrinky. Napríklad skrinka na práčku. Mnoho z nás má práčku v kúpeľni. Určite budete súhlasiť, že práčka zaberá priestor. A kam si uložíte prací prášok či aviváž, ktorú potrebujete mať blízko práčky? Skrinka na práčku je skvelým riešením. Nad práčkou budete mať otvorené aj uzatvorené poličky. 

dub sonoma - Skrinka na práčku Natali TYP1

 

Kúpeľňová skrinka s košom na bielizeň je ďalšie praktické riešenie úložného priestoru v kúpeľni. Zabudnite na veľké prútené koše alebo umelé koše na bielizeň. Vaša kúpeľne bude vďaka tejto skrinke pôsobiť veľmi moderne a upratane. Špinavú bielizeň ľahko ukryjete do skrinky.

kôš na bielizeň - Skrinka REA REST 4 - kôš na bielizeň

Aký nábytok máte v kúpeľni Vy? Čo by ešte výrobcovia mohli vymyslieť?