RSS

Blog príspevky z '2019' 'jún'

Kreslo, Vaša súkromná oáza pokoja

Každý z nás by mal mať doma kreslo! Predstavte si to. Prídete domov z práce alebo večer, po všetkých povinnostiach, sa usadíte do kresla. Je to priestor iba pre Vás, Vaša súkromná oáza pokoja. Kreslo je miesto kde sedíte iba Vy, na okraji obývačky, napríklad. Ste teda odrezaný od ruchu okolo a môžete sa venovať iba sebe. Zdá sa Vám tento opis prehnaný? Môže to byť skutočne pravda, je to iba na Vás. Je iba na Vás či si vytvoríte svoju súkromnú relax zónu priamo v obývačke a či sa následne dokážete ,,odstrihnúť" od okolitého ruchu.

iustračné foto - kreslo + taburetka AVA JIM - Kreslo AVA JIM + taburetka AVA JIM TAB - AKCIA  Äierna + kombinácia viacerých farieb - Kreslo Butterfly

Kreslo na čítanie

Najčastejšie sa kreslo spája s čítaním kníh. Kvalitné kreslo Vám poskytne dokonalú oporu tela, zabezpečí príjemné sedenie. Podrúčky Vám poskytnú oporu pre ruky pri držaní knihy. Ako sme už spomínali v kresle budete sami a môžete si teda vychutnávať čítanie knihy. Kreslo by malo byť pohodlné, pretože knihy majú zvyčajne aj sto strán. A ak sa začítate do pútavej knihy, môžete v kresle stráviť aj hodiny.

viacfarebné + prírodná - Relaxačné kreslo Chester Lilly 361 + Casablanca 2303 - Kreslo Viktória

Pri výbere kresla, nielen na čítanie, by ste mali klásť dôraz na kvalitu a pohodlie. Informujte sa či kreslo má opierku v chrbtovej oblasti. Pre Vaše väčšie pohodlie odporúčame dokúpiť si ku kreslu aj taburetku

Taburetka Viktória 

Hľadám kreslo!

Stále si myslíte, že Vy kreslo nepotrebujete? Že je pre Vás pohodlnejšie leňošenie na sedačke? Dajte mi ešte šancu presvedčiť Vás. Kreslo nie je určené iba pre čitateľov kníh. Kreslo je miesto na relax, ale v súčasnosti je to aj dizajnový doplnok domácnosti. Zákazníci túžia po dizajnovom, luxusnom kresle. Ak hľadajú kreslo do obývačky, tak zvyčajne chcú štýlovo úplne odlišný kúsok. Nechcú teda ladiť kreslo k sedačke, ale chcú aby kreslo vyniklo. Kreslo je ,,malý" kúsok nábytku a zákazníci sa neboja experimentovať. Z pohľadu predajcu nábytku môžeme povedať, že v súčasnosti je veľmi vyhľadávané žlté kreslo.

ilustračné foto - Kreslo Manchester

 

ilustračné foto - Relaxačné kreslo Luxor

 

 

Soro 40 - Kreslo AVA PIXY 1

 

Čo poviete? Takéto dizajnové kreslá sa rozhodne stanú stredobodom Vašej obývačky a zaujmu aj Vašich hostí. Strhnú na seba pozornosť a priam Vás volajú aby ste si na ne sadli. Keď sme už pritom. Nejeden náš zákazník nám povedal, že odkedy si kúpil kreslo, tak je stále obsadené. 

Kreslá ušiaky

Veľkej obľube sa momentálne tešia kreslá ušiakyUšiakové kreslá sú nielen pohodlné, teda nemajú iba praktické využitie, ale sú aj dizajnové. Vzorované kreslá, čiernobiele kreslá či výrazné farebné kreslá.

pestrofarebná látka s kubistickými tvarmi - Kreslo AK-905 HOLM75

Ušiaky sú charakteristické ,,ušami". Teda vysokým operadlom s bočnicami. Bočnice slúžia na oporu hlavy. Kreslo Vám teda poskytne skutočné pohodlie. Ušiakové kreslo môžete využiť na čítanie kníh, ale aj na sledovanie televízie.  

sivá látka - Kreslo AK-901 BUK

Leňošky

Leňošku zaraďujeme ku kreslám, aj keď Vám možno pripomínajú skôr pohovku. Leňošky kopírujú tvar tela, a preto sú ideálne na oddych. Siesta po obede alebo večerný relax. Môžete na nej pokojne čítať knihu a nebude prekážať ak na nej zaspíte. Tvar leňošky Vám zabezpečí pohodlie.

ilustračné foto - Leňoška London

 

ilustračné foto - Leňoška Chicago

 

Leňošky sa vyrábajú v rôznych farbách. Môžete si vybrať ekokožu alebo látku. Sú vhodné do obývačky, ale aj do spálne.

Hojdacie kreslo

Ak sa povie hojdacie kreslo, tak si zrejme predstavíte starú mamu alebo dedka ako drieme v hojdacom kresle. Ratanové hojdacie kreslo pre Vašich rodičov, áno, aj takéto kreslo nájdete v našej ponuke.

prírodná - Hojdacie kreslo Rocco orech + vzorovaná látka - Hojdacie kreslo Max 2

 

Ale aj hojdacie kreslá prešli výrazným redizajnom. Dnes máme v ponuke moderné hojdacie kreslá. A prečo sú hojdacie kreslá také obľúbené aj dnes? Pohupovanie v kresle navodzuje príjemný pocit, uvoľnite sa a môžete relaxovať.

P.S. spomínate si ešte ako ste sa hojdali na stoličkách v škole? :D Tam nám to učitelia zakazovali, tak si to dnes môžete vynahradiť vlastným hojdacím kreslom.

grafit / sivá + biela ekokoža - Hojdacie kreslo Balance ilustračné foto - Hojdacie kreslo York

Wellness doma

Vytvorte si doma wellness zónu, je to jednoduché. Stačí ak si kúpite masážne kreslo. Usaďte sa a vychutnajte si masáž chrbta a sedacej časti. Oddýchnite si po náročnom pracovnom dni. Doprajte si masáž alebo si len sadnite a sledujte televíziu z pohodlného kresla.

sivá - Masážne kreslo Pulsar 

 Äierna ekokoža - Masážne kreslo Matador

Existujú ďalšie typy kresiel, ako rozkladacie kreslá či relaxačné kreslá. Ak ste zatúžili po kresle, pokojne nás kontaktujte a radi Vám pri výbere pomôžeme.

 

 

Novinky v nábytku. Čo nové sme pre Vás zaradili do ponuky?

Chceme Vám ponúknuť presne to, čo hľadáte. Chceme aby ste u nás našli dokonalý nábytok pre Vás. V našej ponuke nájdete ,,stálice", teda kúsky nábytku, ktoré sú stále obľúbené. Ale sledujeme trendy v nábytku a chceme Vám ponúknuť aj novinky. Tak nech sa páči!

Moderný konferenčný stolík

Pre niekoho je konferenčný stolík iba doplnkom. Má byť hlavne praktický a ľahko sa udržiavať. Ale nemusí to byť iba ,,doska a štyri nohy". Dnes je na trhu skutočne veľká ponuka konferenčných stolíkov. Aj v našom e-shope nájdete okrúhle konferenčné stolíky aj klasické obdlžníky. Pozrite sa, prípadne Vám radi poradíme.

moderné konferencne stoliky

Čo sa týka noviniek, tak aktuálne sme zaradili do našej ponuky moderné konferenčné stolíky. Biely konferenčný stolík v kombinácií s betónom. Samozrejme ide o imitáciu betónu. Sivá farba je aktuálne veľmi trendy, a vzhľad betónu, teda ošúchaný efekt, dodáva stolíku industriálny nádych. Áno, aj ,,priemyselný vzhľad" nábytku je momentálne veľmi žiadaný. 

biely lesk + beton - Konferenčný stolík IMPALA

Ostaneme ešte pri konferenčných stolíkoch. Ako sme už spomínali industriálny dizajn je aktuálne trendy. Betón, kov a drevo. To je kombinácia, ktorá prinesie do Vášho interiéru jedinečnosť a dodá Vášmu domu zaujímavý charakter. 

čierna + orech - Konferenčný stolík NUBIRA  Äierna + orech - Príručný stolík NUBIRA-S

čierny kov + dub zlatý - Konferenčný stolík ARUBA

 

san remo + čierna - Konferenčný stolík EMILY  betón + čierna - Konferenčný stolík EMILY

čierna + imitácia kameňa - Konferenčný stolík OMEGA Äierna + imitácia kameňa - Konferenčný stolík OMEGA

Moderná obývacia stena

V našom e-shope nájdete veľa moderných obývačiek. Dnes Vám chceme predstaviť jednu. Je to NOVINKA. Moderná obývacia stena Silk Vás okamžite zaujme svojím dizajnom. Jednotlivé komponenty boli navrhované s dôrazom na jedinečnosť. Vitríny sú umiestnené vo vodorovnej polohe, zakončené sklenenou časťou s LED osvetlením. Vďaka LED osvetleniu Vaša obývacia stena Silk zažiari. 

biely mat + perla elem + biely lesk - Obývacia stena Silk + LED

Obývacia stena je naviac bezúchytková. Pre otvorenie skriniek využíva systém PUSH CLICK. Jednotilvé skrinky tak pôsobia čiasto a kompaktne. 

Moderná obývacia stenamoderná obývacia stena a ešte raz moderná obývacia stena. To skutočne Silk je! Okrem dizajnu a LED osvetlenia, to potvrdzujú aj farebné kombinácie. 

antracit + dub wotan - Obývacia stena Silk + LED

 

Moderná manželská posteľ

Poviete si, že posteľ je posteľ. Predsa sa nedá nejak výrazne meniť jej dizajn. Je to pravda. Ale isté trendy tu sú. Aktuálne sú veľmi obľúbené vyššie postele. Aj my sme zaradili do našej ponuky novinky od českého výrobcu

Predstavujeme Vám posteľ Vita a posteľ Maxi. Výška ložnej plochy je od 51 do 63 centimetrov. Záleží na tom, aký typ matraca si vyberiete. Vyššie čalúnené postele sa momentálne tešia veľkej obľube. Zrejme aj preto ich náš kvalitný český výrobca zaradil do svojej výroby. Vyrába pre nás aj boxspringové postele, pokojne sa nás opýtajte.

ilustračné foto - Manželská posteľ MAXI

ilustračné foto - Manželská posteľ VITA

V čom je vyššia posteľ lepšia? Naši zákazníci hovoria, že vstávanie je oveľa príjemnejšie, oveľa prirodzenejšie. Podľa ich reálnych skúsenosti si nenamáhajú chrbticu. Po prebudení sa posadia na okraj postele a nohy spustia v prirodzenej polohe na zem. 

ilustračné foto - Manželská posteľ VITAJednoduchý dizajn, čisté línie. Posteľ, ale pôsobí mohutne a navodzuje pocit príjemného odpočinku. Mohutný čalúnený rám postele a čelo postele, nízke nožičky, takto vyzerá moderná posteľ.

A čo farba? To je iba na Vás. V našich vzorkovníkoch nájdete jednofarebné aj vzorované látky. Ak chcete aby sa Vaša posteľ stala stredobodom Vašej spálne, vyberte si výraznú farbu. Vyberte si Vašu obľúbenú farbu a budete vstávať s úsmevom na tvári. Veď ako prvé po prebudení uvidíte krásnu posteľ.

Moderné jedálenské stoličky

Farebné plastové stoličky, to je aktuálny trend v jedálni. Klasické odtiene ako sivá či béžová, a pre odvážnejších je tu zelená či žltá. Rozžiarte Váš domov. Vneste do jedálne optimizmus a pozitívnu energiu. A obed Vám bude chutiť ešte viac! :)

 Stolička Kris  Stolička Kris

čierna - Stolička Tim  buk + zelená - Stolička K201

Kombinácia plastu a ekokože je skutočne originálna. Nebojte sa plastu! Plastová stolička je dostatočne pevná a podsedák z ekokože je mäkký. Sedenie je teda príjemné. Vďaka dizajnu je stolička vhodná do kuchyne, jedálne, ale aj k pracovnému stolu.

Novinkou v našom e-shope je priehľadná plastová stolička. Nám sa zapáčila, a Vám?

biele nohy + priesvitná + biela ekokoža - Stolička K245 zadná strana - Stolička K246

Páčia sa Vám naše novinky? Čo by ste privítali v našej ponuke? Napíšte nám!