RSS

Blog príspevky z '2019' 'október'

4 rady pri výbere konferenčného stolíka

Konferenčný stolík do obývačky. Malý, nenápadný, zvyčajne ho pri zariaďovaní obývačky vyberáme na záver. Často sa spoliehame, že bude súčasťou sektorového nábytku do obývačky. Priznajme si to, zvyčajne výberu konferenčného stolíka nevenujeme veľkú pozornosť. Konferenčný stolík je v skutočnosti veľmi dôležitý. Dotvára predsa celkový dizajn obývačky. Je to kúsok nábytku, ktorý budeme mať denne, do slova, pod rukami. Aby ste sa teda denno denne nemuseli mračiť nad zlým výberom konferenčného stolíka, pripravili sme pre Vás 4 základné rady, respektíve otázky, ktoré by ste si mali pri výbere stolíka do obývačky položiť.

1. Konferenčný stolík k sedacej súprave

Zamerajte sa na priestor, teda kde bude konferenčný stolík uložený. Máte rohovú sedaciu súpravu alebo sedaciu súpravu v tvare U? Alebo máte v obývačke pohovku a kreslá? Konferenčný stolík by mal byť dostatočne dlhý, aby ste na kávu či pohostenie dosiahli z každého miesta sedacej súpravy. Zároveň však pri výbere stolíka myslíte nato, aby ste mali dostatočný priestor na pohyb. Teda ak máte sedaciu súpravu v tvare U mala by byť dĺžka stolíka primeraná, tak aby vznikla dostatočná ulička na prechod. 

 biela (23 WW PK) - Konferenčný stolík Piko

Orinoco 90 + lem Orinoco 95, PRAVÁ - Sedacia súprava Anna II

Dôležitá je aj výška konferenčného stolíka. Keď si sadnete na sedačku či pohovku, tak stolík by Vám mal siahať po kolená. Takáto výška stolíka Vám zabezpečí, že si budete môcť pohodlne vziať šálku z konferenčného stolíka.

ilustračné foto  - Pohovka Azja

2. Sklenený konferenčný stolík alebo drevený konferenčný stolík

V tomto bode hovoríme o materiály. Sklenené konferenčné stolíky, drevené konferenčné stolíky, plastové stolíky. Ponuka je široká a výber je iba na Vás. V tomto bode vynecháme dizajn stolíka a zameriame sa výlučne na materiál. Tu je potrebné zvážiť ako bude konferenčný stolík namáhaný alebo napríklad aká je Vaša predstava o údržbe stolíka.

biela + dub sonoma - Konferenčný stolík KIANA zlatá + dymové sklo - Konferenčný stolík MARLIN

Sklenené konferenčné stolíky je potrebné častejšie čistiť, umývať, leštiť. Sú na nich rýchlejšie viditeľné šmuhy, kolieska po šálke, atď. Na drevenom konferenčnom stolíku sú nečistoty menej viditeľné. Na údržbu Vám postačuje teplá voda a čistiť na nábytok či saponát.

číre sklo + mliečne sklo + dub sonoma - Konferenčný stolík AF-2037 SON

 

Konferenčný stolík Dron lancelot - Konferenčný stolík REA 3

Aktuálne sú veľmi obľúbené biele lesklé konferenčné stolíky. Z drevených sú obľúbené nové dekory ako Dub San Remo či Zlatý Dub v kombinácií s čiernym kovom.

Konferenčný stolík AHG-241 can čierny lak + divoký dub - Konferenčný stolík AHG-384 OAK

Konferenčný stolík AHG-402 wt biely vysoký lesk - Konferenčný stolík AHG-618 WT

Počuli ste o industriálnom štýle? Ten je momentálne je obľúbený. Kameň, betón, železo, to je jeho podstata. Aj v našej ponuke nájdete konferenčný stolík vhodný pre tento štýl. Konferenčný stolík Omega má kombinuje čierny kov a vrchný plát s imitáciou kameňa. Nám sa táto novinka páči. A čo Vy?

čierna + imitácia kameňa - Konferenčný stolík OMEGA

 

čierna + imitácia kameňa - Konferenčný stolík OMEGA čierna + imitácia kameňa - Konferenčný stolík OMEGA

3. Konferenčný stolík s poličkou, konferenčný stolík s taburetkami

Dostávame sa k otázke praktickosti. Sme zvyknutí, že konferenčný stolík nám poskytne priestor pre servírovanie pohostenia. Šálky kávy, čaje, nápoje, koláče, slané pochutiny, atď. Ale konferenčný stolík môže byť ešte viac praktický. Pri kúpe stolíka sa zamyslite nad tým, či Vám neprekážajú časopisy či ovládače na konferenčnom stolíku. V takom prípade by ste sa mali poobzerať po konferenčnom stolíku s poličkou či zásuvkou.

biely lesk + beton - Konferenčný stolík IMPALA

 

biely matný lak - Konferenčný stolík AHG-620 WT

 

Konferenčný stolík Ariadna ilustračné foto 1 - Konferenčný stolík REA 6

Veľmi praktické sú konferenčné stolíky s taburetkami. Taburetky sú ,,ukryté" pod stolíkom. V prípade návštevy tak budete mať hneď po ruke plnohodnotné sedenie.číre sklo + dub sonoma + biela - Konferenčný stolík NINA 4 ilustračné foto - Konferenčný stolík LATOYA

4. Moderný konferenčný stolík alebo klasický?

Dizajn konferenčného stolíka je rovnako dôležitý ako všetky jeho ostatné aspekty. Zákazníci zvyčajne pri kúpe obývacej steny zisťujú, či daný sektorový nábytok ponúka aj konferenčný stolík. Vaša obývačka tak bude pôsobiť kompaktne, ako jeden celok.

ilustračné foto 2 - ARES - sektorový systém

 

Konferenčný stolík ale môže byť aj dizajnovým doplnkom. Samozrejme, že zároveň Vám praktický poslúži pri pohostení Vašej návštevy. Ponuka konferenčných stolíkov je dnes veľmi pestrá. 

číre sklo + grafit - Konferenčný stolík FLAVIAčierny kov + dub zlatý - Konferenčný stolík AUREA 3 

ilustračné foto - Konferenčný stolík Rossini biely lesk + sklo - Konferenčný stolík INFERO

zlatá + čierne sklo - Konferenčný stolík ISMENA

 

biela + dub zlatý - Konferenčný stolík MICHELLE

 

Pri výbere konferenčného stolíka sa najčastejšie riadime dizajnom. Zaujme nás ako stolík vyzerá, až potom zrejme zohľadňujeme ostatné veci ako materiál či praktickosť. Pozrite si našu ponuku konferenčných stolíkov a sami uvidíte, že konferenčný stolík nemusí byť iba ,,nudným" doplnkom pri sedacej súprave, alebo ,,iba" kúskom nábytku kam si položíme kávu.

čierny kov + šedé sklo + hnedé sklo - Príručný / konferenčný stolík TWINS

 

Na záver iba zhrnieme, že pri výbere konferenčného stolíka rozhoduje jeho dizajn, materiál, praktickosť a umiestnenie, respektíve veľkosť. Alebo sú pre Vás dôležité iné kritéria? Pokojne nám napíšte.

Čo je nové v kuchyni?

Čo je nové v kuchyni? Mat, farby a nové dekory dreva. Výrobcovia nábytku prichádzajú s novinkami aj do kuchyne. Dnes Vám teda ukážeme, čo nové Vám vieme ponúknuť. Stále platí, že Vám radi pripravíme 3D návrh Vašej kuchyne ZADARMO. Stačí ak si na našej stránke vyberiete sektorovú kuchynskú linku, napíšete nám rozmery Vašej kuchyne. Napíšte nám na e-mail obchod@nonstop-nabytok.sk Vaše požiadavky na rozmiestnenie skriniek či nápady. Ak potrebujete viac informácií, pokojne nám zavolajte alebo napíšte na online chat. A teraz už naspäť k novinkám v kuchyni.

Trendy kuchyňa

Zaradili sme do našej ponuky novú sektorovú kuchynskú linku Vigo. Okamžite Vás zaujme nový dekor dreva, Dub Lancelot. Je to skutočne krásny dekor, ktorý vyžaruje teplo. Tmavšie drevo a výrazna štruktúra prinášajú do kuchyne niečo nové.

ilustračné foto 8 - Sektorová kuchynská linka VIGO - MAT

Dub Lancelot naozaj prinesie nový výraz Vašej kuchyne. Doteraz patril k najobľúbenejším dekorom dekor Dub Sonoma, čo je podstatne svetlejšie drevo. Z pohľadu praktickej ženy oceníte, že vďaka výraznej štruktúre dreva budú menej viditeľné nečistoty a údržba je jednoduchá.

dub sonoma - Sektorová kuchynská linka NOVA PLUS

Výrobca ponúka modernú kuchynskú linku Vigo v troch farebných kombináciách. Už tradičná je biela. Biela lesklá kuchynská linka sa teší obľube už niekoľko rokov. Zákazníci považujú bielu za nadčasovú a ľahko kombinovateľnú. Kuchyne sú dnes prepojené s obývačkou a k bielej kuchynskej linke sa jednoducho dolaďuje ďalší nábytok.

dub lancelot + biely lesk - Sektorová kuchynská linka VIGO - LESK

 

dub lancelot + biely lesk - Sektorová kuchynská linka VIGO - LESK dub lancelot + biely lesk - Sektorová kuchynská linka VIGO - LESK

dub lancelot + biely lesk - Sektorová kuchynská linka VIGO - LESK

 

Z pohľadu dizajnérov biela kuchyňa opticky nezaťaží priestor. Naopak docielite, že priestor sa presvetlí a opticky zväčší. Biela kuchyňa pôsobí vzdušne, elegantne a čisto. 

Bordová kuchynská linka

dub lancelot + bordový lesk - Sektorová kuchynská linka VIGO - LESK

Páči sa Vám novinka? Nám sa zapáčila. Sme si vedomí, že kuchynské štúdia ponúkajú širokú škálu rôznych farebných prevedení dvierok. My spolupracujeme s výrobcami, ktorí sa venujú masívnej výrobe. Práve preto si u nás môžete kúpiť kuchynskú linku za skvelú cenu. S jej vyskladaním presne do Vašej kuchyne Vám veľmi radi pomôžeme. 

Lesklá bordová kuchynská linka v kombinácií s dekorom Dub Lancelot, to je kuchynská linka Vigo. Bordová vnesie do Vašej kuchyne eleganciu a nádych luxusu. Je to kuchynská linka, ktorá určite zaujme. 

dub lancelot + bordový lesk - Sektorová kuchynská linka VIGO - LESK dub lancelot + bordový lesk - Sektorová kuchynská linka VIGO - LESK

Ak Vás už omrzela biela kuchyňa, rozhodne by ste sa mali pozrieť na bordovú kuchynskú linku Vigo.

Matná kuchynská linka

ilustračné foto 1 - Sektorová kuchynská linka VIGO - MAT

Nie každý je prívržencom lesklého nábytku a lesklej kuchynskej linky. V takom prípade sa môžete poobezrať po drevenej kuchynskej linke alebo.... Máme pre Vás krásnu NOVINKU. Sivá matná kuchynská linka Vigo je skutočne dizajnovou kuchynskou linkou. Je moderná a skutočne krásna. :) 

ilustračné foto 5 - Sektorová kuchynská linka VIGO - MAT ilustračné foto 6 - Sektorová kuchynská linka VIGO - MAT

Sivá matná kuchynská linka prinesie do Vášho domova industriálny nádych. Industriálny štýl je momentálne veľmi trendy. Sivá v kombinácií s drevom však pôsobí útulne, a zároveň moderne.

ilustračné foto 7 - Sektorová kuchynská linka VIGO - MAT

 

Nemusíte sa báť jej údržby. Matná kuchynská linka sa udržiava rovnako ako lesklá. Postačí Jar a teplá voda. 

ilustračné foto 3 - Sektorová kuchynská linka VIGO - MAT

 

Vigo je moderná sektorová kuchynská linka s veľkým množstvom komponentov. Horné a dolné skrinky v rôznych rozmeroch. Výklopné skrinky alebo s klasickým otváraním.  Vigo je kuchynská linka so skrinkami na vstavané spotrebiče. Vybrať si môžete aj rôzne potravinové skrinky či otvorené regály. Môžete si teda vyskladať jedinečnú dizajnovú kuchynskú linku a za skvelú cenu. Nezabúdajte, že my Vám s 3D vizualizáciou veľmi radi pomôžeme.