RSS

Blog príspevky z '2020' 'január'

Recenzia od zákazníka: skriňa Betty

Vaša spokojnosť s nábytkom od nás je pre nás veľmi dôležitá. Každému zákazníkovi tak po dodaní tovaru ešte zavoláme, aby sme sa uistili, že nákup prebehol v poriadku. Rovnako tak sme urobili aj pri objednávke pána Milana. Potešilo nás, že pán Milan sa ,,rozrozprával", tak Vám dnes môžeme priniesť recenziu na skrine Betty. Čo ocenil náš zákazník na týchto skriniach? Prečítajte si. Pán Milan nám poslal aj reálne fotografie, ktoré nájdete v článku.

dub sonoma - Betty 2 šatníková skriňa BE02-002-00

E-shop s nábytkom

Pán Milan sa priznal, že cez internet nakupuje už skoro všetko. Náš e-shop s nábytkom mu odporučil kolega v práci. :) Pán Milan hľadal jednoduché skrine do suterénu domu. Požadoval kvalitu a maximálny úložný priestor. Vybral si skrine Betty 2. Pri telefonickej komunikácií sa pán Milan uistil, že skrine sú kvalitné. Skriňa Betty, vlastne, celý rad týchto skríň, je kvalitná. S výrobcom spolupracujeme už niekoľko rokov a zákazníci si tieto skrine obľúbili vďaka ich univerzálnosti. Stále najobľúbenejším dekorom je Dub Sonoma.   

betty 2 skrina betty

Skriňa Betty

A čo ocenil pán Milan? Skrine Betty sú dosť vysoké, úložného priestoru je teda viac. Skutočne, skriňa Betty 2 šatníková skriňa BE02-002-00, ktorú si vybral náš zákazník má výšku až 220 cm. 

Skriňa Betty 2 má vešiakovú tyč a policu v hornej časti. Pán Milan uviedol, že skrine mu budú v suteréne slúžiť na odloženie sezónnych vecí. Skrine si vybral aj preto, že si k nim mohol dokúpiť police. Niektoré skrine ponechal s vešiakovou tyčou a niektoré jednoducho premenil na policové skrine. 

policová skrina policová skrina

Rohová skriňa

Skriňa Betty 2 je súčasťou sektorového nábytku. Môžete si teda vyskladať úložný priestor ako to vyhovuje Vám. Pán Milan to využil. Rohová skriňa mu umožnila maximálne využiť priestor v suteréne jeho domu. Povedal, že ,,skrine tak vytvorili jednotný úložný priestor." Skrine, aj vďaka dekoru Dub Sonoma, pôsobia ,,nenápadne", a zároveň poskytujú množstvo odkladacieho priestoru.

skrina bety

rohová skrina

rohová skriňa

Montáž skrine

,,Skrine som montoval sám, spolu so synom. V každej krabici bol zrozumiteľný návod." Montáž skrine teda náš zákazník zvládol hravo. Potvrdil nám, že skrine sú kvalitné. Nechýbali žiadne komponenty. Zároveň nás pán Milan pochválil za bezproblémové doručenie, milého šoféra aj ústretovú pani na telefonickej linke. Milé slová nášho zákazníka nás veľmi potešili. Vždy sa snažíme o Vašu maximálnu spokojnosť.

Na záver pán Milan dodal, že s nábytkom je veľmi spokojný a máme ho odporúčať aj ďalším zákazníkom. :) Náš e-shop bude on odporúčať ďalej. ĎAKUJEME.

Farba roka 2020. Poznáte odtieň 19-4052?

Spoločnosť Pantone Color Institute vždy ku koncu roka zverejní názov farby, ktorá bude dominovať v nasledujúcom roku. Farba roka ovplyvní mnoho sfér spoločenského života, ako módu, zábavný priemysel, dizajn, grafika, atď. Samozrejme aj interiérový dizajn, a preto sme vyhlásenie farby pre rok 2020 sledovali aj my. Ako predajcovia nábytku Vám chceme aj v tomto roku prinášať okrem klasických a obľúbených kúskov nábytku, aj moderný, trendy, štýlový nábytok.

ilustračné foto - Sedacia súprava Genesis XL

Farba pre rok 2020

Farbou roka 2020 bude klasická modrá, presne odtieň 19-4052. Má byť symbolom nadčasovosti, elegancie a serióznosti. Modrá má byť zároveň symbolom nekonečnej modrej oblohy. Má naznačovať otvorenie našej mysle, a povzbudiť nás, aby sme rozšírili naše myslenie nad rámec toho, čo je pre nás bežné. Modrá farba, ktorá nás bude počas tohto roka obklopovať by nás mala vyzývať, aby sme si rozšírili naše obzory a komunikačné toky. 

farba roka 2020

Modrá sedačka

Ak chcete mať v tomto roku trendy zariadený dom či byt, mali by ste si kúpiť modrú sedaciu súpravu. :D

P.S. 1: Rozhodne v našom e-shope.

P.S. 2: Vzorky poťahových látok Vám veľmi radi zašleme poštou ZDARMA. Aby ste si vybrali tú správnu modrú farbu, a vlastne akúkoľvek látku chcete.

Kronos 13 - Sedacia súprava Asgard 3+1 

Modrá sedacia súprava v obývačke Vám zaručí, že budete mať štýlový kúsok nábytku vo farbe roka. Zároveň by Vám, podľa zámeru predstaviteľov spoločnosti Pantone, mala otvoriť Vašu myseľ. Klasická modrá má priniesť pokoj a mier pre dušu a poskytnúť akési útočisko. Vďaka modrej sedacej súprave v obývačke si vytvoríte oázu pokoja, ideálne miesto na oddych.

Monolith 77, PRAVÁ - Sedacia súprava Trevisco 

Áno, bude to zrejme pravda. Pri pohľade na modrú sedaciu súpravu môžeme potvrdiť, že v nás navodzuje pocit pokoja. Modá farba skutočne upokojuje. Čo poviete Vy?

Kronos 09, PRAVÁ - Sedacia súprava Armando

Modré kreslo do obývačky

Nemusíte hneď meniť sedaciu súpravu. Možno ste už dlhšie túžili po kresle. Tak si splňte sen, a zároveň dotvorte Váš interiér o trendy kúsok roku 2020. Modré kreslo rovnako navodí pokojnú atmosféru. Po práci sa posaďte a relaxujte.

ilustračné foto 2 - Relaxačné kreslo AVA TAPIO

 

V našej ponuke máme pre Vás pripravené aj jedálenské kreslá. Je to trend posledného roka. Jedálenské kreslo nahrádza jedálenskú stoličku. Poskytne Vám maximálne pohodlie pri stolovaní. Po jedle sa oprite, podprite si ruky a vydýchnite si. 

zlatá + tmavomodrá - Jedálenské kreslo K306

Obývacia stena s osvetlením

Obývacie steny s led osvetlením sa v súčanosti tešia veľkej obľube. Prineste trochu modrej do Vášho interiéru práve prostredníctvom modernej obývacej steny. Áno, súhlasíme s Vami. Zrejme to nebude presný odtieň číslo 19-4052, ale modrá rozhodne zvýrazní Vašu obývaciu stenu. Podsvietené sklenené poličky rozžiaria komodu či vitrínu, a tá na seba okamžite strhne pohľady Vašej návštevy.

biela - Obývacia stena Salsa

san remo tmavé - Obývacia stena Tango

Modré vankúše na sedačku

Chcete mať štýlovo zariadený dom či byt, ale nie ste dostatočne odvážní, aby ste mali doma modrú sedačku, alebo, jednoducho, iba momentálne nepotrebujete vymeniť sedačku? Riešenie je jednoduché. Siahnite po modrých doplnkoch. Modré vankúše či lampa vnesú do Vášho interiéru farbu roka 2020. Výhodou tejto farby je, že sa jednoducho kombinuje a skvelo sa hodí skoro ku akejkoľvek farbe.

farba roka 2020

Zdroj: westwing.sk

Musíme uznať, že nám sa výber farby roka 2020 veľmi páči. Klasická modrá je veľmi elegantná, a zároveň vnesie do interiéru farbu. Ako predajcovia nábytku si u nás najčastejšie kupujete sivú či čiernu sedačku. Obľúbená je ešte aj hnedá sedacia súprava. Veríme teda, že sa modrá farba stane novou čiernou. :D Napíšte nám svoj názor. Páči sa Vám farba pre tento rok?