RSS

Blog príspevky z '2018' 'september'

Musíte si kúpiť kreslo – prečítajte si prečo.

Kedysi veľmi veľmi dávno bolo kreslo znakom bohatstva. Čalúnené kreslo mali iba zámožní ľudia. Spomeňte si na kráľovský trón, v podstate je to kreslo. Dnes už nájdeme kreslo v každej domácnosti. Z našej skúsenosti predajcov, môžeme povedať, že ho kupujú všetky vekové kategórie. Ale prečo je vlastne také obľúbené? Prečo by ste si mali kúpiť kreslo aj Vy?
Prečítajte si náš článok prečo ľudia milujú kreslá a aké sú ich výhody.

Kreslo Alex  ilustračné foto - Relaxačné kreslo Luxor

Kreslo – Vaše súkromné miesto na oddych

Kreslo je vlastne Váš súkromný priestor na oddych. Je to priestor iba pre Vás. Je to miesto, ktoré Vás odlúči od všetkého ostatného. Sadnite si do kresla a budete tam iba Vy a Vaše myšlienky. Ideálny priestor na relax.

ilustračné foto - Relaxačné kreslo Chester
V duchu si teraz vravíte, že Vy najradšej oddychujete ležaním na gauči? Predstavte si, že môžete mať svoje súkromnú sedačku, sedačku iba pre Vás. A v podstate je to kreslo. Je to leňoška.

Leňoška Heaven

ilustračné foto - Leňoška HERA

Ak na leňošku nemáte priestor, môžete si kúpiť kreslo s podnožkou alebo si ku kreslu dokúpte taburetku.

chróm + čierna ekokoža - Polohovateľné kreslo Dayton
Dnes je ponuka kresiel veľmi široká. Hojdacie kreslá, masážne kreslá, relaxačné kreslá, leňošky, či polohovateľné kreslá. Takže sme presvedčení, že jedno kreslo v našej ponuke je určite to pravé pre Vás!

hnedá ekokoža - Polohovateľné kreslo Jeff chróm / červená látka - Hojdacie kreslo Ben 2

béžová ekokoža - Masážne kreslo Matador

 

ilustračné foto - Relaxačné kreslo Opale Å½ltá - RITO 23 + PALO 3 - Rozkladacie kreslo ZETA

Sova 1 / Blanca 2310 - Rozkladacie kreslo KAJA I Sawana 05 / Tokio Red - Rozkladacie kreslo Keny

Kreslo ako Vaša pozorovateľňa

Moja mama miluje kreslo Grzes. Máme ho v obývačke pri stene. Mamka musí mať prehľad o každom pohybe v byte. :) Pohodlne sa usadí do kresla a má výhľad na chodbu, do kuchyne, a pritom môže konverzovať s návštevou v obývačke.

Áno, kreslo sa môže stať ,,strategickým bodom" aj Vašej obývačky. Jednoducho ho presuňte kam potrebujete. :)

Blanca 2305 / Blanca 2302 - Kreslo Grzes 

Inari 95 / Inari 91 - Sedacia súprava Grzes 3+1+1 + 2x vankúš

Kreslo do malej obývačky

Aj keď dnes sú trendy veľké sedačky v tvare L či U, nie každý si to môže dovoliť. Ak máte malú obývačku, žiaľ priestor nepustí. Môžete si, ale vybrať pohovku a kreslo. Alebo dve kreslá.

Balaton 22 - Sedacia súprava WIKI 3+1+1

 

CABLO 14 / drevo orech - Sedacia súprava MARTYNA 3+1+1

 

Neobyčajná obývačka

Ako predajcovia nábytku vieme, že naši zákazníci obľubujú univerzálne sedačky, sedacie súpravy, ktoré budú moderné niekoľko rokov. Najčastejšie si naši zákazníci kupujú sivú sedačku alebo čiernu sedaciu súpravu. Myslím, že málokto z nás by našiel odvahu a kúpil by si červenú alebo žltú sedačku. Ale kreslo Vám dovolí ,,odviazať“ sa!
V našej ponuke nájdete veeeľké množstvo poťahový látok na jednotlivé kreslá. Ak si nie ste istí farbou, pokojne nás kontaktujte. Radi Vám vzorky látok zašleme poštou.
Ale vráťme sa k téme. :) Nebojte sa, nájdite odvahu a vyberte si výrazné kreslo
Kreslo Vám umožní vytvoriť neobyčajnú obývačku. Stane sa stredobodom priestoru, ale zároveň to bude iba doplnok.

Soro 51 - Kreslo AVA PIXY 1 Äierna + kombinácia viacerých farieb - Kreslo Butterfly

Kreslo Manchester

 

biela ekokoža + zelená látka - Kreslo Pivot LeňoÅ¡ka Los Angeles

 

Každý deň iná obývačka

Kreslo je ľahší kúsok nábytku. Môžete ho teda ľubovoľne a kedykoľvek premiestniť. Vaša obývačka tak môže každý deň vyzerať inak. 

ilustračné foto - Relaxačné kreslo Purio

Kreslo, skúsenosti zákazníčky.

Na záver Vám ešte chceme ponúknuť názor našej zákazníčky. Pani Dominika si u nás kúpila kreslo Viktória. Každému zákazníkovi ešte zavoláme po nejakom čase od doručenia. Chceme vedieť či zákazník bol spokojný s vybavením objednávky a doručeným tovarom. Ceníme si každý Váš názor a sme radi, že nám pomáhate zlepšovať naše služby pre Vás.

Bronsen 6437/96 - Kreslo Viktória


Rovnako sme zavolali aj pani Dominike. S kreslom bola nadmieru spokojná. Pochválila krásne spracovanie aj nášho milého šoféra. Na záver nám, ale povedala, že kreslo má predsa len jednu chybu. Samozrejme, našu kolegynku to zarazilo, ale ako nám povedala, bola pripravená okamžite riešiť problém. :) Milá pani Dominika nám, ale objasnila, že jedinou chybou kresla je, že každý v ňom chce sedieť. Hovorí, že keď príde akákoľvek návšteva tak niekto si zaručene sadne do kresla. Rovnako si ho obľúbil aj jej manžel, tak u nich teraz platí: ,,v kresle sedí ten, kto príde prvý“.
Pani Dominika si objednala kreslo od slovenského výrobcu. Objednala si kreslo s podnožkou. Oceňuje na ňom, že je veľmi pohodlné. Primerane hlboké, takže keď položí ruky na opierky, sú v prirodzenej polohe.

Taburetka Viktória

 A čo Vy? Máte doma kreslo? Ak áno, tak aké? Pokojne nám napíšte prečo Vy obľubujete kreslo.