RSS

Blog príspevky z '2021' 'jún'

Najpredávanejšie sedacie súpravy. Fotky aj od našich spokojných zákazníkov.

Sedacia súprava by mala byť krásna, pre Vás, a zároveň pohodlná, pre Vás. Za viac ako 10 rokov, čo náš e-shop funguje sme sa naučili, že každý zákazník je iný. Pre každého z nás, Vás je krásne či pohodlné niečo iné. Preto aj v našej ponuke nájdete rôzne sedacie súpravy, aby ste si mohli vybrať. Dnes Vám chceme ukázať najpredávanejšie sedačky v našom e-shope. Sedacie súpravy, ktoré Vám ukážeme sú u našich zákazníkov veľmi obľúbené vďaka svojmu dizajnu, pohodliu a cene. Reálne fotky sedačiek našich zákazníkov nájdete na našom Facebooku. Poďte sa pozrieť!

spokojní zákazníci

A teraz sa už pozrite, ktoré sedacie súpravy sú Vaše najobľúbenejšie.

Rohová sedacia súprava Anton

Moderná rohová sedacia súprava Anton od nás, je už v desiatkách či stovkách domovov. Sedacia súprava Anton je moderná rohová sedacia súprava v rôznych poťahových látkach. Môžete si vybrať jednu látku na celú sedaciu súpravu alebo si vyberte kombináciu látok.

ilustračné foto - Sedacia súprava Anton

Ontario 81 / ekokoža Soft 29 - Sedacia súprava Anton

Pri výbere poťahovej látky Vám veľmi radi pomôžeme, poradíme, odporučíme. Ak budete potrebovať, radi Vám vzorky látok zašleme poštou. Vybranú poťahovú látku tak bude vidieť reálne, ešte pred záväznou objednávkou.

Sedačka Anton má moderný dizajn. Má prešívanú sedaciu časť, kovové nohy a čisté línie. Dizajn sedačky je moderný, a zároveň nadčasový. Vo Vašej obývačke, preto bude ladiť aj niekoľko rokov. Polohovateľné opierky hlavy jednoduchým manévrom zmenia výzor sedačky a aj celého interiéru.

detail opierky hlavy - Sedacia súprava Anton

 

Sedacia súprava Anton je veľmi obľúbená aj vďaka svojej cene. Za rozumnú cenu získate modernú a pohodlnú sedačku. Áno, je v skutku pohodlná. To nám potvrdili aj zákazníci. Rohová sedacia súprava Anton je pohodlná vďaka pružine Bonell a kvalitnej visco-elastickej pene.

detail podrúčky - Sedacia súprava Anton

 

Sedacie súpravy v tvare U

Vašou azda najobľúbenejšou sedacou súpravou v tvare U je Vento. Veľká, priestranná, moderná sedačka v ,,učkovom" tvare za skvelú cenu. Nemá síce úložný priestor, ale rozhodne Vás poteší, že je rozkladacia. Veľmi jednoduchým manévrom ju premeníte na veľkú posteľ. Alebo si ju rozložte len tak, aby ste mali celá rodina pohodlie pri spoločnom sledovaní filmu.

Berlin 01 + ekokoža Soft 011 - Sedacia súprava Vento

Rovnako, ako pri ostatných sedačkách, aj pri sedacej súprave Vento si môžete vybrať poťahovú látku alebo kombináciu látok. Stále platí naša ponuka, že Vám radi poradíme a zašleme vzorky látok.

Berlin 01 - Sedacia súprava Vento

 

Obľúbená klasická sedacia súprava

Nie každý hľadá moderný dizajn. Veľa z Vás si u nás zakúpili sedaciu súpravu Benano. Táto klasická sedacia súprava je rozkladacia a má úložný priestor. Je to veľmi vyhľadávaná rohová sedacia súprava, práve kvôli klasickému, tradičnému dizajnu. 

Berlin 02 + Berlin 10, ĽAVÁ - Sedacia súprava Benano

 

Keď hovoríme o klasických sedacích súpravách musíme spomenúť sedaciu súpravu Lord. Je to kombinácia pohovky a dvoch kresiel. Kombinácia 3+1+1 je vhodná do väčšieho priestoru. Kreslá s drevenými prvkami nielen pôsobia, ale aj sú mohutnejšie. 

Monolith 09 - Sedacia súprava Lord 3+1+1

 

Moderná sedacia súprava v roku 2021

Novinka v našej ponuke a už je veľmi obľúbená. Predstavujeme Vám modernú rohovú sedaciu súpravu Cornelia. Krásna rohová sedacia súprava na kovových nožičkách. Veľké vankúše priam vyžarujú pohodlie. Vedeli by ste si ju predstaviť vo Vašej obývačke?

Cornelia Pravá Zaria 4 - Sedacia súprava Cornelia

 

Zaujala Vás nejaká sedacia súprava? Alebo hľadáte niečo iné? Pokojne nám napíšte na online chat alebo na e-mail: obchod@nonstop-nabytok.sk. Radi Vám poradíme a pomôžeme pri výbere. 

 

 

 

Farebné stoličky do kuchyne.

Hovorí sa, že nejem iba ústami, ale aj očami. Áno, zvyčajne je to adresované na jedlo. Teda jedlo má vyzerať pekne a vábivo. Ale aj miesto kde budeme jesť by malo ,,chutiť“ našim očiam. Poriadok a čistota, a krásny nábytok. A ako vyzerá taký krásny nábytok v kuchyni či jedálni? To je predsa iba na Vás, na Vašom vkuse. Niekomu lahodí moderný štýl, niekto sa cíti skvele v elegantnej kuchyni, iný zase preferuje vintage štýl.

My Vám dnes chceme ukázať malú, milú inšpiráciu od našej zákazníčky. S nákupom v našom e-shope bola veľmi spokojná a poslala nám fotky produktov, ktoré si u nás zakúpila. Za čo sme jej nesmierne vďační. Vždy nás veľmi potešia fotky od Vás, našich zákazníkov. Potom sa môžeme presvedčiť, že naša práca a snaha vybaviť Vašu objednávku k Vašej maximálnej spokojnosti nevyšla nazmar.

Vráťme sa k našej zákazníčke. Prišla nám objednávka na barové stoličky v bielej farbe. Pre jednu stoličku si zákazníčka vybrala poťahovú látku Awilla 17 a pre druhú Awilla 19. Jedna látka je žltá a druhá petrolejová. Úprimne, kombinácia nás zaujala. Zákazníčka mala už jasno v tom, ako by mala jej kuchyňa, či jedálenský kút vyzerať. Fotky, ktorá nám poslala nás ohúrili. Zákazníčka má skvelý cit pre dizajn a farebné barové stoličky vniesli do jej kuchyne sviežosť a veselosť. Čo poviete Vy?

farebné stoličky do jedálne

farebné barové stoličky farebné stoličky

žltá čalúnená stolička

Vintage barové stoličky

Barová stolička Hoker HX je drevená barová stolička. Môžete si vybrať verziu celodrevenú alebo s čalúneným sedákom. Potom si vyberiete dekor dreva a poťahovú látku, alebo ekokožu. Výber je naozaj veľký, takže barovú stoličku Hoker HX určite doladíte aj do Vašej kuchyne. Stolička je vyššia, teda je ideálna k barovým pultom či kuchynským ostrovčekom.

ilustračné foto - Barová stolička Hoker HX

Stolička Hoker HX má nádych vintage štýlu. Postačí ak si vyberiete bielu farbu dreva a stolička bude krásne ladiť vo Vašom vintage interiéry.

s čalúneným sedákom - Barová stolička Hoker HX vintage stoličky

Žltá stolička

Nebojte sa farebných stoličiek! Dnes sú trendy zelená či žltá sedacia súprava. Ľudia chcú vniesť do svojich domovov farby a neboja sa ani veľkých farebných plôch akým sú sedačky či kreslá. Farbu a sviežosť si zaslúži aj jedáleň či kuchyňa. Pravé vďaka farbám ,,ožije“ Váš domov a bude pôsobiť mlado.

žltá jedálenská stolička

Výrobcovia reagujú na tento dopyt zákazníkov a aj v našej ponuke nájdete moderné farebné jedálenské stoličky, taburetky či barové stoličky.

ilustračné foto so stolom prometheus - Stolička K201

Moderná kuchyňa

Ako vyzerá moderná kuchyňa dnes? Ako predajcovia nábytku Vám môžeme povedať, že zákazníci dnes nakupujú prevažne bielu kuchynskú linku, prípadne bielu kuchynskú linku v kombinácií s drevom. Rovnakú krásnu a modernú kombináciu má aj naša zákazníčka. U našej zákazníčky táto kuchyňa pôsobí sviežo a mladistvo, a to práve vďaka farebným stoličkám. Nápad našej zákazníčky sa nám nesmierne páči. Žltá a petrolejová čalúnená stolička vniesla do jej kuchyne niečo jedinečné, a to aj napriek tomu, že ide iba o malý kúsok nábytku.

farebné stoličky

Stoličky už dávno neplnia iba praktickú funkciu: na sedenie. Tým, že sa prepojil priestor kuchyne, jedálne a obývačky, majú, a musia mať stoličky aj dizajnovú funkciu. Jedálenské stoličky by mali ladiť s kuchynskou linkou, a zároveň sedacou súpravou, obývacou stenou, stolom, kreslami.

Ak nemáte dostatok odvahy na farebnú sedačku, tak farebné stoličky môžu byť niečo pre Vás. Skutočne urobia s Vašim interiérom zázrak. Nebojte sa vybrať si každú stoličku inej farby, tak ako to urobila naša zákazníčka.

A čo poviete Vy na jej nápad?