RSS

Blog príspevky z '2020' 'marec'

Ženské krivky v obývačke.

Ženské krivky v obývačke? Áno, aj takéto sú aktuálne trendy v nábytku. Do módy totiž prichádza nábytok s oblými tvarmi. Dizajnéri túžili priniesť do interiéru nežnosť a jemnosť. Inšpirovali sa teda ženou. Do módy tak prichádzajú oblé sedačky či oblé obývacie steny. Dizajnéri chcú z interiéru odstrániť strohosť, ktorú evokujú ostré hrany a rohy. Túžia po ľahkosti a jemnosti interiérov.

oblá sedačka Abi
Oblý nábytok je určený pre dizajnovo náročnejšieho užívateľa. Stane sa totiž centrom pozornosti vo Vašom dome či byte. Nebojte sa, jeho dizajn nijak neovplyvní funkčnosť nábytku. Oblá sedačka je rovnako pohodlná ako klasická rohová sedacia súprava.

pravé prevedenie - Sedacia súprava Ice

ilustračné foto - Sedacia súprava Fado Mini DL

ilustračné foto - Sedacia súprava Infinity 3+2+1

Samozrejme, že nejde o úplnu novinku. Klasické sedacie súpravy mali bežne zaoblené tvary. Ostré hrany prišli až s minimalizmom.

CABLO 14 / drevo orech - Sedacia súprava MARTYNA 3+1+1

Okrem sedacích súprav, prichádzajú výrobcovia aj s dizajnovou obývacou stenou. Krásne oblé línie a moderná kombinácia bielej a dreveného dekoru. Skutočne dokonalá moderná obývacia stena. Jej oblý dizajn pôsobí opticky veľmi zaujímavo. Čo poviete?

 korpus San remo / dvierka biely lesk + čierne lesklé doplnky na zásuvkách (24 SRW O1) - Obývacia stena Ontario I (24 SRW O1) + LED

Do modernej kategórie oblého nábytku môžeme zaradiť aj krásne kreslo Butterfly. U našich zákazníkov je veľmi obľúbené. Zákazníci naviac chvália jeho pohodlnosť. Krásne farby dizajnovo osviežia Vašu obývačku a oblé tvary zjemnia priestor.

čierna + kombinácia viacerých farieb - Kreslo Butterfly

 

Čo poviete na nové trendy v nábytku? Páči sa Vám nový nábytok?